Перше знайомство Аруни з колективом

Перше знайомство Аруни з колективом

Сьогоднішній день на зборі в Австрії вийшов для футболістів «Динамо» доволі насиченим – як у фізичному плані, так і в емоційному. Вранці тренування було замінене заняттями в тренажерному залі, а також пробіжкою біля готелю місцевими околицями.

Вдень відбулося перше знайомство з новачком команди, 20-річним Лукманом Аруною. Пройшовши через кабінет клубного лікаря Андрія Шморгуна, перше знайомство нігерійця з партнерами по команді відбулося за обіднім столом. Там динамівці могли скласти першу думку про його людські якості, професійні ж здібності ще доведеться оцінити на футбольному полі.

Також ми не могли не поцікавитися думкою про нового гравця «Динамо» у футболіста, який знає Аруну краще за інших. «Ми разом грали на чемпіонаті світу в 2010 році. Це дуже чіпкий надійний футболіст. Він доволі молодий, тому йому є, куди зростати. Також зазначив би його людські якості. Коли нас викликають до збірної, ми з ним ділимо одну кімнату. Аруна мені як брат, і я дуже радий, що він буде грати в «Динамо», – поділився своєю радістю Айїла Юссуф.

Перед вечірнім тренуванням головний тренер Юрій Сьомін традиційно представив Аруну колективу, потиснувши руку та побажавши йому професійних успіхів і досягнень у складі нашого клубу. Загальні оплески, кілька жартів від старожилів «Динамо» – і новачок відразу ж включився до роботи. Поки що нігерієць, звичайно, тримається компанії свого співвітчизника Айїли Юссуфа та сенегальця Папа Діакате. Втім, мине зовсім небагато часу, і він без проблем адаптується до нового колективу, порозумівшись із іншими партнерами по команді.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер