Перші кроки Адміра Мехмеді (+фото)

Перші кроки Адміра Мехмеді (+фото)

Позаду перший тиждень перебування в «Динамо» Адміра Мехмеді. Новачок встигнув познайомитися з партнерами по команді, зрозуміти, що від нього хочуть побачити на полі тренери. У контрольних іграх стануть більш зрозумілі його сильні якості й як їх із користю можна використовувати. Мехмеді поділився враженнями про свої перші дні в «Динамо» після чергового тренування на зборі в Іспанії:

- Я очікував, що буде дуже складно. Зараз ми багато бігаємо, займаємося у тренажерному залі. Це складний період, в «Цюриху» була інша програма підготовки до сезону, без таких навантажень. У мене немає проблем із виконанням завдань тренера. У двосторонніх іграх мене випускають в нападі. Буває, граю один, чи в парі з Мілевським. У «Динамо» багато гравців дуже високого рівня. Виокремити когось складно, але найбільше сподобалися Данило Сильва та Ярмоленко. Познайомився з гравцями, знаю всіх по іменах. А ще сподобалася чітка організація побуту, все розписано буквально по хвилинах. Хочу подякувати лікарям та масажистам за відмінну роботу, вони дуже уважні до мене. У готелі мешкаю в одному номері з Гораном Поповим. Він хороший хлопець, знайомить мене з усім.

Тренер Борис Ігнатьєв відзначив ігрові якості Адміра Мехмеді та його ставлення до роботи:

- Зараз Мехмеді проходить процес адаптації. Він перебудовується на тренувальний лад команди «Динамо» та можу сказати, йому це вдається робити легше, ніж іншим новачкам. Він дуже хоче якомога швидше зрозуміти філософію гри «Динамо», скоротити етап входження до команди та до її колективу. Адмір із величезним бажанням виконує всі вправи. Він каже, що у нас багато швидкої й динамічної роботи на тренуваннях, що для нього нове. Мені подобається хороший обсяг виконуваної ним роботи, футболіст усе намагається робити на швидкості. У Мехмеді склався стиль гри у футбол, він увесь час налаштований іти вперед, вміло поєднуючи як гру в пас у середині поля, так і реалізацію моментів у штрафному майданчику.

Дивіться фотогалерею – перші кроки Адміра Мехмеді

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер