Першими суперниками «біло-синіх» у Хорватії стануть «Валенсія», «Хайдук» та «Букаспор»

Першими суперниками «біло-синіх» у Хорватії стануть «Валенсія», «Хайдук» та «Букаспор»

Організатором змагання виступає клуб «Динамо» (Загреб, Хорватія). Престижний турнір, який цього року буде проведено в ювілейний десятий раз, носить ім'я відомого хорватського футболіста Младена Рамляка,який загинув в автокатастрофі. За часів кар'єри гравця він виступав за загребське «Динамо» та брав участь у складі збірної Югославії в Євро-1968.

До групи «В» разом із київським «Динамо» потрапили «Хайдук» (Хорватія), «Валенсія» (Іспанія) та «Букаспор» (Туреччина). У групі «А» зіграють «Динамо» (Загреб, Хорватія), «Еспаньйол» (Іспанія), «Динамо» (Москва, Росія), «Бетис» (Іспанія). У фінальному матчі переможці кожної із груп визначать чемпіона, другі місця розіграють бронзові нагороди тощо.

Очолить київських динамівців тренер молодіжного складу Сергій Процюк. За його словами, на даний момент формується заявка на турнір, до числа футболістів увійдуть як гравці молодіжного складу, так і випускної групи Академії.

Представницький турнір молодіжних команд «Mladen Ramljak» проводиться в Загребі з 2003 року. У перших восьми турнірах перемагало «Динамо» (Загреб), а в дев'ятому блискуче проявили себе у драматичному фіналі
та здобули перемогу динамівці Києва.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер