Перший день у Туреччині: легка пробіжка під дощем

Перший день у Туреччині: легка пробіжка під дощем

Дві з половиною години в повітрі – і делегація «Динамо» перемістилася з морозного Києва до по-осінньому теплої Анталії. Місто на південному узбережжі Туреччини зустрічало гостей похмурою погодою і температурою, яка не опускалася нижче +20.

На найближчі дні резиденцією «біло-синіх» стане комфортабельний готель «Cornelia Diamond», розташований у мальовничому куточку провінції Анталії, – Белеку. Розташування готелю дозволяє його відвідувачам насолоджуватися свіжим повітрям і прохолодним морським бризом.

На початку вечірнього заняття Олег Лужний насамперед поцікавився самопочуттям футболісти після матчу в Мінську. «Знаєте, чому ви себе добре почуваєте? Тому що здобули перемогу, продемонструвавши при цьому відмінну гру. Тепер радіє президент клубу, вболівальники, та й ви самі, напевно, отримали задоволення», – резонно зазначив Олег Романович.

У день приїзду футболістам було запропоновано відновлювальне тренування – кілька серій легких пробіжок і розтяжка, тим самим дозволивши їм увійти до робочого тонусу. Разом із командою працює й Андрій Шевченко, який останнім часом проходив курс відновлювальних процедур. Не порушив планів «Динамо» і раптовий дощ, який поступово перетворився з накрапуючого на справжню зливу. Хлопці із завзяттям виконували вправи, активно повторюючи рухи, які показував Валерій Зуєв. Напередодні завершального матчу в першій частині сезону тренерський штаб вирішив не навантажувати футболістів, і команда буде працювати в режимі одноразових тренувань.

Про перебіг підготовчого періоду «Динамо» в Туреччині читайте і дивіться матеріали телевізійної групи «Динамо ТВ» на офіційному сайті клубу.

Дивіться фотогалерею «Підготовка в Туреччині. День перший»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белєка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер