Перший Dynamo Family Fest відбувся!

Перший Dynamo Family Fest відбувся!

Як і очікувалося, в сонячний, червневий, суботній день спортивне свято зібрло безліч сімей, як спортивних, так і простих відпочиваючих.

Початок Фестивалю супроводжувалося фінальним футбольним турніром Кубка голови Шевченківської районної державної адміністрації серед учнів 1-3 класів на центральному синтетичному полі ДЮФШ «Динамо» (Київ). Поруч, на маленьких полях в форматі п'ять на п'ять почався київський відбірковий турнір Red Bull Neymar Jr's Five.

Своїми виступами глядачів порадували колективи сучасного танцю «Юла», естетичної гімнастики і чирлідингу ДЮСШ-10 і футбольні фрістайлери.

Ведучими фестивалю були Андрій Джеджула, Віталій Тарасенко і Олександр Липенко. Під час урочистої церемонії відкриття фестивалю присутніх на центральному штучному полі академії «Динамо», розташованому в мальовничому парку Дубки, привітали головні організатори цього «сімейного» свята - Єгор Короткевич і Святослав Сирота.

Всі бажаючі взяли участь в масштабному флеш-мобі зі створення гігантської літери «Д» і найголовніше - установці національного рекорду України - суперматчі, в якому одночасно взяли участь одразу 110 футболістів, по 55 в кожній команді. На поле вийшли переважно діти, вихованці ДЮФШ «Динамо», а також прості вболівальники.

«Дуже приємно, що «Динамо» організувало таке свято! Батькам є чим зайнятися, а діти грають, це прекрасно. Є можливість познайомитися з іншими батьками і любителями футболу. Хочеться, щоб такі заходи клуб проводив якомога частіше і не тільки влітку, а й в інші пори року», - сказав Валентин Ступак, батько одного з гостей свята.

Після цього почалися дорослі баталії - турнір вихованців ДЮФШ «Динамо». Трохи перегравши сценарій, всі вихованці об'єдналися в дві команди. Одна - під керівництвом Олександра Шпакова, друга - Анатолія Крощенко, і провели один, але дуже видовищний поєдинок. У підсумку, збірна Шпакова виявилася сильнішою за збірну Крощенко - 5:3.

Також відбувся товариський матч «Зірок футболу» проти «Збірної акторів України», який викликав підвищений інтерес у глядачів. Перемогу з рахунком 3:1 в цьому матчі святкували зірки футболу.

Перший в історії Dynamo Family Fest відбувся і можна з упевненістю говорити, що він вдався і виправдав очікування. Свідченням цього є те, що всі, хто на ньому побував, сподіваються на продовження цієї традиції.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер