Перший француз у «Динамо»!

Перший француз у «Динамо»!

Київське "Динамо" дозаявило французького півзахисника Шахіра Бельгазуані.

Шахір деякий час тренувався у складі другої команди «Динамо» і отримав відмінні рекомендації тренерів. На батьківщині молодий півзахисник вважається дуже талановитим футболістом, доказ чому – запрошення до збірних різних рівнів а також ранній дебют в основній команді «Гренобля». Незважаючи на певний притаманний молодості ігровий егоїзм, Бельгазуані відзначається високою швидкістю, технікою та ударом із обох ніг.

Неабиякий інтерес до Шахіра проявляла низка провідних клубів Франції та Англії, однак виграти цю боротьбу, заключити контракт із клубом та самим футболістом, а також встигнути отримати трансферний лист Бельгазуані. Заявити його вдалось буквально за кілька хвилин до закриття трансферного вікна.

Сподіваємось, що Шахіру по силам уже зараз заявити себе в першій команді та показати справжній клас. Футбольна слава країни, із якої він прибув до нас, зобов’язує!

Досьє


Шахір Бельгаузані

Грає на позиції лівого півзахисника, але може успішно діяти і справа.

Народився 6 жовтня 1986 року в Порто-Веккьо (о. Корсіка, Франція). Зріст 182 см, вага 69 кг. Усю кар’єру провів у складі клубу французької Ліги 2 «Гренобль».


Сезон    Матчі    Голи

2004/05    3    0

2005/06    28    1

2006/07    13    0

2007/08    5    0

У складі збірної Франції U-19 – 3 матчі. За збірні Франції моладшого віку – 3 матчі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер