Перший літній футбол

Перший літній футбол

Завтра «Динамо» проведе перший матч після завершення чемпіонату України. У поєдинку проти земляків із «Арсеналу» головний тренер нашої команди Юрій Сьомін матиме можливість перевірити, у якому функціональному стані перебувають гравці після відпустки, а також переглянути в дії молодих гравців, серед яких напевно зіграють у матчі захисники Андрій Фартушняк і Тимур Парцванія із «Динамо-2».

Також до команди приєднається друга гравців із семи чоловік, які виступали за свої збірні. Це воротар Олександр Шовковський, захисники Віталій Мандзюк, Андрій Несмачний (усі – національна збірна України), Мар’ян Маркович (національна збірна Сербії), нападники Артем Кравець, Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко (усі – збірна України U-19).

Таким чином, поза розпорядженням команди залишаються африканські «збірники» «Динамо» (захисники Бадр Ель Каддурі, Папе Діакате, півзахисник Айїла Юссуф і нападник Ісмаель Бангура), нападаючий Максим Шацьких і півзахисник Огнен Вукоєвич. Всі вони повинні приєднатись до команди 1 липня. Виняток може скласти лише новачок команди, хорват Вукоєвич, - усе залежатиме від того, наскільки далеко його збірна пройде не чемпіонаті Європи. Поки що хорвати достроково завоювали перше місце в групі, і у чвертьфіналі 20 червня зустрінуться зі збірною Туреччини.

У будь-якому випадку, ті футболісти, які вже перебувають у розпорядженні тренерського штабу «Динамо», засумували за футболом і горять бажанням вийти на поле. Усі вболівальники запрошуються на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок матчу о 18.00. Вхід вільний.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер