Перший крок зроблено!

Перший крок зроблено!


Динамівці створили відмінний запас для проходження до фіналу Кубка України. На виїзді був повалений міцний «Металіст»– 1:0 на користь киян.

Не так давно суперники зустрічались у чемпіонаті України і «біло-сині» впевнено перемогли 2:0. Цього разу гості грали без автора дубля Сергія Реброва, але досягли позитивного результату. Звичайно, рано говорити, що підопічні Анатолія Дем'яненка уже в фіналі, але шанси у чинних володарів Кубка дуже високі.

Матч не виявився видовищним та захоплюючим. Багато боротьби, помилок та порушень. Періодично щось-таки вдавалось півзахисникам у креативному плані, але це було швидше винятком із правил. Динамівці не форсували події, як це часто буває в чемпіонаті Україні. Але і харків'яни особливо не атакували. У першому таймі «Металіст» виглядав краще в атаці, створив два хороших моменти (двічі м'ячі потрапляли в штангу), але «розпечатати» ворота Олександра Шовковського їм виявилось не під силу.

Гості відповіли кількома акцентованими фланговими атаками, що завершились пострілами, але до удару справа не дійшла. А точніше, захисники були насторожі й випереджали Клебера з Мілевським. Найнебезпечніший момент до перерви в активі Олега Гусєва. Дивно, але правий крайній «біло-синіх» до цього у виконанні штрафних поміченим не був, а тут ось такий удар! Проте стрибок кіпера Горяїнова був не менш ефектним. Був ще й гол від того ж Гусєва, але арбітр зафіксував офсайд.

У другій половині кияни уже не дозволяли супернику створювати небезпечні моменти, фактично крім пари навісів та прострілів біля воріт Шовковського нічого і не було. Рваний темп матчу був більше на руку динамівцям, які, що дуже важливо, не пропустили в першому матчі.

В атаці у «біло-синіх» було не так вже й густо, але для перемоги цілком вистачило. Горяїнов урятував після виходу один на один у виконанні Клебера, після низового удару Гусєва з гострого кута, але був безсильним проти красивої комбінації та випаду Мілевського. Один із найактивніших гравців зустрічі Гусєв зряче подав на дальню штангу, там ніхто не прикривав форварда «Динамо» й Артем наніс точний удар головою.


Гості помітно впали духом після цього епізоду. Разом із компенсованим часом залишалось грати хвилин 17-18, але нічого особливого вони не створили. У гостей встигнув дебютувати сенегальський форвард Демба Туре, що, власне кажучи, і стало найпомітнішою подією останнього відрізку поєдинку. Поки що рано говорити про перспективи африканця, за відведений йому час він нічим не відмітився.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер