Перший Кубок Діого Ринкона

Перший Кубок Діого Ринкона

По закінченню фінального матчу автор переможного голу Діого Ринкон потрапив у чільне коло динамівських фанів. Роздавши кілька десятків автографів та привітавшись з нареченою Жанаіною, бразильський хлопчик-гол люб’язно поспілкувався з журналістом офіційного динамівського сайту.

-Це моя перша перемога в складі “Динамо”. Мене переповнюють емоції Сподіваюся за кілька тижнів поповнити колекцію і медаллю чемпіона України.

-Прокоментуй фінальний матч.
-Гра вийшла дуже складною. За такої спеки дуже важко демонструвати високі швидкості, але ми виявили характер, волю до перемоги, зуміли переломити хід зустрічі і, врешті-решт, вибороли Кубок.

-Не дуже розстроївся, не вийшовши на поле в основному складі?
-Перед матчем Олексій Михайличенко повідомив мені та Олександру Хацкевичу, щоб ми були готові вийти на поле в другому таймі. Тож вихід на поле замість Йєрко Лєко був запланований зазделегідь.

-Задоволений своєю грою?
-Проти “Шахтаря” завжди грати важко. У мене було кілька слушних нагод відзначитись, але поталанило лише одного разу. Отримав точний пас від Максима Шацьких і з другої спроби спрямував м’яч у ворота.

-На Батьківщину вже повідомив результат фінального матчу?
-Якраз зараз це збираюся зробити. Зателефоную татові, матері, знайомим, а також батькам моєї нареченої Жанаіни. Вони вже порадіють за мене!

-Вважаєш завойований трофей найголовнішим у кар’єрі?
-Вже так. До цього мав лише медаль чемпіону світу серед юніорів у складі збірної Бразилії. Тож це мій перший клубний трофей. Такі моменти запам’ятовуються на все життя.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер