Перший трофей Клебера, Діого Рінкон відзначився «дублем»

Перший трофей Клебера, Діого Рінкон відзначився «дублем»

 

Діого Рінкон, corinthians.com.br

Команда «Палмейрас» стала чемпіоном штату Сан-Пауло! Подія цікава для вболівальників «Динамо» одним фактом – за команду відомого тренера Люксембурго на правах оренди виступає динамівець Клебер. У першому фінальному матчі за звання чемпіона штату «Палмейрас» переміг «Понте Прета» 1:0 (гол забив Клебер), а в матчі-відповіді на своєму полі в присутності 28 000 глядачів розгромив суперника 5:0. Клебер вийшов у стартовому складі, але відзначитись забитим м’ячем не зумів. За нього це успішно зробив партнер по нападу Алекс Мінейро, в активі якого хет-трік.

У Кубку Бразилії до наступного раунду вийшов «Коринтіанс». У першому поєдинку команда Діого Рінкона поступилась «Гойясу» 1:3, однак без особливих проблем відігралась у другому матчі 4:0. В присутності 51 000 глядачів уже на 16-й хвилині «Коринтіанс» вів 2:0. Обидва м’ячі на рахунку Діого Рінкона! Згодом Діого віддав результативну передачу на Ерера і, коли результат зустрічі не викликав сумнівів, наприкінці другого тайму був замінений.

Кепські справи у сплітського «Хайдука». Невдалий весняний виступ відкинув колишнього претендента на чемпіонське звання на четверту позицію. На вихідних «Хайдук» зіграв унічию 1:1 із чемпіоном країни загребським «Динамо». Із екс-динамівців Києва динамівців на поле вийшов Чернат. На 35-й хвилині Флорин віддав результативну передачу нападнику Рукавіна, а в середині другого тайму був замінений.

У чемпіонаті України відбулись матчі 28 туру. У деяких із них виступали футболісти, які перебувають у «Динамо» на контракті.

«Ворскла» – «Металург» Д - 2:0


Як завжди активним був
Денис Главіна. Хорватський півзахисник провів на полі всі 90 хвилин.

«Арсенал» – «Карпати» - 2:0

Володимир Лисенко, схоже, закріпив за собою тверде місце в основному складі киян. «Карпатам» Володимир ще й гол забив, але арбітр угледів у форварда «поза грою». На 88-й хвилині, за рахунку 2:0, Лисенко був замінений.

«Таврія» – «Дніпро» - 0:1

Олег Протасов продовжує довіряти Андрію Єщенку. У третьому поспіль матчі росіянин виходить у стартовому складі.

«Зоря» – «Нафтовик-Укрнафта» - 1:0

Сербський півзахисник Ігор Петкович з’явився на полі в складі луганчан на 70-й хвилині.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер