Перший успіх Йожефа Сабо

Перший успіх Йожефа Сабо

У першому матчі під керівництвом Йожефа Сабо київське "Динамо" здобуло важливу перемогу над сімферопольською "Таврією" 1:0. Нагадаємо, що в минулому сезоні динамівці обидва рази не зуміли обіграти кримчан.

Протягом усього матчу домінували господарі. Мало того, футболісти "Таврії" практично не турбували Шовковського, а в тих рідких моментах, коли атакуючі пориви гостей виходили за рамки звичайного, надійно грали захисники "біло-блакитних". Особливо виділимо Горана Саблича - фантастичний відсоток виграних єдиноборств, а в "повітрі" хорватському стоперові поготів не було рівних.

До забитого м'яча чемпіони втратили кілька непоганих шансів. Клебер, що вирізнявся активністю, тричі загрожував воротам Шуховцева, але щоразу з якоїсь причини на табло зберігалися нулі. Лише на 27-й хвилині оборона гостей капітулювала. Чернат подав кутовий, після "повітряної дуелі" м'яч відскочив на дальню штангу, де найрозторопнішим виявився Тіберіу Гіоане.

Після проведеного голу румун зробив ефектний ривок до лави запасних "Динамо" і тепло привітав Йожефа Сабо. Вболівальники оцінили цей вчинок справжніми оплесками на адресу Гіоане.

Трохи пізніше ще один румун Флорин Чернат вдало зіграв на добиванні і вдруге відправив м'яч у сітку, але арбітр, побачивши офсайд, взяття воріт скасував.

У другій половині активність господарів в атаці помітно впала. Але парадокс - м'яч, переважно, тримався в центрі поля, а реальних гольових моментів кияни створили більше, ніж до перерви. Удари Клебера і Шацьких парирував Шуховцев, після красивого випаду Діого м'яч з порожніх воріт виніс захисник, Гусєв і Несмачний не влучили з вигідних позицій.

Гості ж вкотре зробили ставку в грі з "Динамо" на нульову нічию і після пропущеного м'яча більше займалися тим, щоб не пропустити другий гол, ніж проблемами зрівняння рахунку.

Утім, це проблеми винятково "Таврії". У динамівців інші турботи - неозброєним поглядом було видно, що фізичні кондиції гравців далекі від ідеалу й останні хвилин 20-25 команда дійсно "підсіла". Перед тренерським штабом постала нелегка задача - до 25 серпня привести в норму "фізику" і за допомогою грамотних тактичних побудов успішно зіграти в Трабзоні. Чого ми хлопцям щиро бажаємо!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер