Перший вихід Адміра Мехмеді

Перший вихід Адміра Мехмеді

Перший і поки єдиний новачок «Динамо» в зимове трансферне вікно Адмір Мехмеді провів перше тренування у складі нашої команди. Варто зазначити, швейцарцю личить біло-синя футболка, із вписаною до ромбу літерою «Д» на грудях. Одягнувшись у новеньку форму, на загальнокомандному зборі, який передував тренуванню, його було представлено новим партнерам.

До Києва, на кілька тренувальних днів, Адмір прибув не один. У складі групи підтримки агент, який представляє його інтереси, й рідня – батько, рідний брат та кузен. Всі вони бажали Адміру успіху.

За нетривалим тренуванням, яке скоріше нагадувало розминку, складно робити висновки про потенціал гравця. Мехмеді старався, у двосторонній грі був активним, пропонував себе партнерам. Видно, що він уміє грати у футбол на високому рівні.

«У «Динамо» дуже сильні гравці, це дуже серйозна команда. Ярмоленко, Мілевський... Ще є Шевченко, який не тренувався... У професійному плані мені дуже важливо опинитися в такому колективі, потрібно зростати та прогресувати. У мене була тритижнева пауза у тренуваннях, тепер якомога швидше потрібно увійти до ритму й добре підготуватися до сезону», – поділився враженнями після тренування Мехмеді.

П’ятниця буде для Адміра насиченим днем. Із самого ранку Вінченцо Пінколіні підготує для новачка серію тестів, потім Юрій Сьомін представить його журналістам як гравця «Динамо». Та й тренування, яке послідує за всім цим, буде не з легких. Отже, робота розпочалася...

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер