ПФК «Олександрія» – «Динамо»: а судді хто?

ПФК «Олександрія» – «Динамо»: а судді хто?

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 2-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу сезону 2011/2012 рр., в якому «Динамо» зіграє на виїзді з ПФК «Олександрією».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього голови суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже за чотири роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2007 року.

У минулому чемпіонаті Дердо відпрацював на 13-ти матчах елітного дивізіону. В активі Олександра і три поєдинки за участю «Динамо», у двох з яких були зафіксовані мінімальні перемоги «біло-синіх» – у 5-му турі в домашньому поєдинку з донецьким «Металургом» (1:0) і в 14-му турі на виїзді з «Волинню» (2:1), а також виїзна поразка від маріупольського «Іллічівця» (2:3).

Допомагати Дерду на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Ігор Бицкало (Одеса) та асистент арбітра першої категорії Сергій Букреєв, який представляє Харків. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра національної категорії Юрія Мосейчука з Чернівців.

Робота бригади арбітрів буде оцінена делегатом ФФУ Володимиром Петровим (Харків).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер