ПФЛ 1-ша ліга. 7-й тур. «Геліос» – «Динамо-2». Прев’ю

ПФЛ 1-ша ліга. 7-й тур. «Геліос» – «Динамо-2». Прев’ю

Початок зустрічі о 19:00.

«Геліос»: великі зміни

Суперник нашої команди є поки єдиним клубом у поточному чемпіонаті, який поки не зазнав жодної поразки, вигравши три гри та три звівши до нічиєї.

Це досить цікаво, оскільки в літнє міжсезоння керівництвом команди були проведені масштабні зміни.

Так, за обопільною згодою сторін було припинено співпрацю із захисниками Тарасом Пінчуком та Олександром Олійником, півзахисниками Ігорем Сікорським, Андрієм Ковальовим та Володимиром Романенком, а також форвардами Русланом Бєляєвим та Вадимом Шавріним.

Заміни шукали з прицілом на досвід. Серед них, насамперед, виокремлюється 34-річний півзахисник Віталій Бордіян, який награв у період з 2004 до 2012 років за харківський «Металіст» 164 матчі (чотири голи). Ще одним виконавцем із багатим ігровим досвідом став 31-річний захисник Ігор Чередниченко, який виступав за все той же «Металіст», а також «Олександрію», білоруський «Торпедо-БелАЗ», «Зірку» та криворізький «Гірник».

Також із «Геліосом» підписали контракти півзахисники Дмитро Крапивний, Антон Кича, Георгій Челідзе, Микола Агапов та Ярослав Галенко.

Важливим для клубу стало й продовження угод із 33-річним захисником Віталієм Комарницьким та півзахисником Євгеном Задоєю.

Переламний момент для «Динамо-2»

До нещодавнього часу виїзди до Харкова на матчі з «Геліосом» для другої динамівської команди були невтішними. Із п'яти своїх перемог над «біло-синіми» команда наших суперників чотири здобула на своєму полі, причому два рази поспіль це їм вдалося на полі стадіону «Сонячний», який є домашньою ареною «Геліоса» саме починаючи з літа 2012 року. Успішна серія «сонячних» перервалася у травні 2015-го року, коли в рамках 26-го туру попередньої першості «Динамо-2» виявилося сильнішим 1:0 завдяки голу Романа Яремчука.

Загалом між собою суперники провели 20 матчів, у яких беззаперечна перевага на боці нашої команди: 10 перемог, п'ять нічиїх та п'ять поразок, різниця забитих та пропущених 32-19.

Чи знаєте ви, що... «Динамо-2» є єдиним колективом, із яким «Геліос» зустрічався кожного сезону з моменту підвищення у класі, датованого літом 2005 року.

Остання зустріч лицем до лиця

ПФЛ 1-ша ліга 2014/15. 26-й тур

10.05.2015. м.Харків. Стадіон «Сонячний». 500 глядачів

«Геліос» – «Динамо-2» – 0:1 (0:1)

«Геліос»: Литовченко, Гершман, Пінчук, Лобойко (к), Олійник (Шаврін, 46), Задоя, Луценко, Субочев (Сартіна, 82), Швидкий, Панасенко (Ковальов, 60), Кравченко.

«Динамо-2»: Бущан, Чорноморець, Братков, Трубочкін (к), Болденков, Гемега (Маїк, 86), Ісраїлов, Морозенко (Скидан, 75), Савченко (Хобленко, 67), Полярус (Акубардія, 70), Яремчук.

Гол: Яремчук (38).

Попередження: Луценко (14), Пінчук (62), Гершман (86) – Трубочкін (4).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер