ПФЛ. 1-ша ліга. «Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 1:0

ПФЛ. 1-ша ліга. «Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 1:0

Порівняно з попереднім туром, старший тренер нашої команди Вадим Євтушенко зробив у стартовому складі лише одну зміну, й стосувалася вона воротарської позиції – Євгена Волинця замінив Георгій Бущан.

Гра стартувала з місця в кар'єр, й уже на сьомій хвилині глядачі, як виявилося згодом, побачили перше й єдине взяття воріт. Гол вдався господарям, завдяки зусиллям Сторубльовцева, який із близької відстані завершив зусилля господарів після флангової передачі.

«Нафтовик» продовжив свої атаки й на 17-й хвилині міг подвоїти свою перевагу, але Георгій Бущан відбив удар Прокурора з 11-метрової позначки.

До кінця першої половини зустрічі підопічні Миколи Книша створили ще кілька небезпечних моментів. Особливо їм вдавалися флангові прориви, після яких переважно виконувалися націлені передачі на висунутого на вістря атаки Сторубльовцева.

У другому таймі динамівці спробували за рахунок замін нав'язати свою контргру, але загалом перевагою, як ігровою, так і територіальною, продовжували володіти господарі, які в підсумку й довели поєдинок до своєї перемоги – 1:0, а друга динамівська команда зазнала своєї першої поразки в сезоні.

ПФЛ 1-ша ліга. Сезон 2015/16. 4-й тур

15.08.2015. м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик-Укрнафта». 1,800 глядачів

«Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо-2» – 1:0 (1:0)

«Нафтовик-Укрнафта»: Тимофеєв, Є.Пасич, Циколія, Вечтомов, Білий, Бояринцев (к), Прокурор, Листопад (Павелько, 78), Г.Пасич, Савін (Сондей, 64), Сторубльовцев (Войцеховський, 61).

«Динамо-2»: Бущан, Чорноморець, Трубочкін (к), Братков, Акубардія (Ковбаса, 56), Очигава, Дієго Суарес (Удод, 75), Ісраїлов, Цибульник, Маїк, Панфілов (Трояновський, 59).

Гол: Сторубльовцев (7).

Нереалізований пенальті: Прокурор (17).

Попередження: Савін (41), Листопад (61), Прокурор (86) – Бущан (16), Очигава (45), Трубочкін (48).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер