ПФЛ. 29-й тур. «Динамо-2» – «Гірник» – 2:3

ПФЛ. 29-й тур. «Динамо-2» – «Гірник» – 2:3

Поєдинок відбувся на одному з полів заміської клубної бази «біло-синіх» у Кончі-Заспі.

Дощ, який ішов у Києві протягом усього дня, вщух, і команди грали за комфортної прохолодної погоди. Поєдинок розпочався для нашої команди дуже невдало. Вже на перших хвилинах Волинець був змушений нейтралізовувати вихід віч-на-віч Сітала та рятувати свою команду. Але на 16-й хвилині й він був безсилий. Динамівці знову пропустили після стандартного положення. Після подачі Боровського з кутового Баєнко забив гол ударом головою. Незабаром Волинцю знову довелося демонструвати свою реакцію після небезпечного виходу на ударну позицію Боровського. Господарі же могли відповісти лише неточними ударами у виконанні Маїка.

Але загалом гра переважно проходила у спокійному темпі, без великої кількості небезпечних моментів. До перерви той же Маїк мав нагоду зрівняти рахунок, але голкіпер забрав м’яча до рук. Останні хвилини першого тайму пройшли за переваги гостей. Так само розпочалася й друга половина зустрічі.

На 53-й хвилині Ямполь завдав прямого удару зі штрафного, на який не вдалося зреагувати Волинцю, та подвоїв рахунок у грі. Проте, незважаючи на такий перебіг подій, підопічні Вадима Євтушенка змогли зібратися, проявити характер та, врешті, відігратися. Спочатку після подачі кутового з правого флангу у виконанні Савченка на дальній стійці Морозенко виграв повітря та закинув м’яча до воротарського майданчика, де першим біля нього опинився Акубардія, ногою переправивши м'яча у ворота.

А незабаром простріл Гемеги з правого флангу на дальній стійці замкнув Савченко.

Утім, на жаль, останнє слово все ж залишилося за гостями. За шість хвилин до завершення основного часу гри Рябов на дальній стійці випередив голкіпера та головою переправив м'яча до сітки воріт після навісу у виконанні Боровського.

Чемпіонат України. 1-а ліга. 29-й тур

29.05.2015. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо». 300 глядачів

«Динамо-2» – «Гірник» – 2:3 (0:1)

«Динамо-2»: Волинець, Акубардія, Братков (к), Скидан, Гемега (Цибульник, 81), Ісраїлов (Спичка, 46), Савченко, Морозенко, Полярус, Маїк (Петров, 64), Панфілов (Хобленко, 46).

«Гірник»: Зарубін, Баєнко, Чередниченко, Павлов, Солдат, Боровський (Бука, 88), Ямполь (Гвоздевич, 68), Дорош (Рябов, 78), Григорик, Нудний (Чечеленко, 71), Сітало.

Голи: Акубардія (61), Савченко (78) – Баєнко (16), Ямполь (53), Рябов (84).

Попередження: Скидан (7) – Дорош (41), Григорик (82), Баєнко (88).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер