Підготовка до благодійних матчів продовжується

Підготовка до благодійних матчів продовжується

Другий день київського «Динамо» у Румунії пройшов не менш плідно. У першій половині дня у підопічних Мірчі Луческу був вільний час, але вже в обід команда зібралася на базі в повному складі та провела вечірнє тренування.

Традиційно перед початком робочого процесу взяв слово тренерський штаб, який розповів команді найближчі плани. Далі було вимовлено тривалий мотиваційний спіч, посиланням якого стала думка: «Ми працюємо не заради себе, а заради українського народу, який навіть у такі темні часи чекає проблиску світла у вигляді наших перемог!». Також було зазначено, що 7 квітня першій команді необхідно підтримати колег із юнацького складу, які вийдуть на поле стадіону «Джулешті» в Бухаресті в матчі проти лісабонського «Спортинга» в рамках 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.

Розмова сильно мотивувала хлопців, які зі зрозумілих причин перебувають у емоційному потрясінні від подій, що відбуваються на їхній Батьківщині. Тренування розпочалося у спортзалі, де гравцям було запропоновано втягуючі вправи на розминку. Уже за півгодини кияни опинилися на полі, де повною ходою продовжилася робота.

Від першого робочого дня в Румунії до команди приєдналися Артем Бєсєдін та капітан команди Сергій Сидорчук, який виїхав сюди раніше із дружиною та трьома дітьми. Одноклубники та персонал тепло вітали Сергія з народженням четвертої дитини. Нагадаємо, новий динамівець з'явився на світ 23 березня у Бухаресті.

З кожним днем динамівці все більше роблять акцент на роботі з м'ячем. Друге тренування в Румунії було дуже інтенсивним, оскільки підопічні Луческу награвали різні тактичні схеми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер