Підготовка до матчу-відповіді з «Арісом» триває

Підготовка до матчу-відповіді з «Арісом» триває

Команда Мірчі Луческу продовжує підготовку до матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій в Бухаресті.

У неділю «біло-сині» провели вечірнє тренування, яке, як і напередодні ввечері, відбулося на тренувальній базі бухарестського «Рапіда». Вранці у програмі було теоретичне заняття – аналітичний розбір першого матчу з «Арісом».

Вечірня тренувальна сесія традиційно розпочалася з розминки. Проте цього разу, окрім звичних вправ, аби підбадьорити та налаштувати команду на позитивний робочий лад, гравцям було запропоновано цікаву естафету, під час якої кожен наввипередки, стартуючи з положення лежачи, мав добігти до тренувальної стійки та першим повісити на неї фішку.

Ця вправа добряче збадьорила гравців, після чого почалася основна робота з м’ячами. Динамівці відпрацьовували командні взаємодії, контроль м’яча, передачі, удари. Особливу увагу було приділено швидким атакам та реалізації чисельної більшості у нападі.

Новий тиждень також розпочнеться для команди з теоретичного заняття, а ввечері «біло-сині» проведуть чергове тренування в рамках підготовки до матчу в Бухаресті.

Нагадаємо, що триває продаж квитків на матч «Динамо» - «Аріс», що відбудеться на стадіоні «Джулешті» у четвер, 17 серпня. Початок гри – о 20:00. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер