Підготовка до матчу з «Металургом» (З) у плановому режимі

Підготовка до матчу з «Металургом» (З) у плановому режимі

У ньому, окрім зустрічі в Запоріжжі, киян чекають ще дві гри в чемпіонаті України та дві в Лізі Європи.

Двотижневу паузу в чемпіонаті України «Динамо» заповнило щоденними тренуваннями та контрольною грою з «Колосом» із Ковалівки (2:1).

В четвер, коли до Києва з'їхалися футболісти які виступали за національні збірні своїх країн, команда приступила до цілеспрямованої підготовки до матчу з «Металургом».

У п'ятницю ввечері в графіку динамівців було планове тренування.

«Хлопці повернулися зі своїх збірних в хорошому настрої, всі горять бажанням без очкових втрат пройти решту матчів року і зберегти теперішні позиції в чемпіонаті та в Лізі Європи. Ми розуміємо, наскільки серйозно «Металург» налаштовується на зустріч з нами, як готується дати бій. Тому ніякої недооцінки суперника з нашого боку бути не може, команда з усією серйозністю готується до матчу», - зазначив тренер динамівців Сергій Федоров.

До матчу з «Металургом» команда підійшла без кадрових проблем. На щастя, підозри про травму Александара Драговича в матчі збірних Австрії та Росії не підтвердилися, футболіст здоровий і в п'ятницю тренувався в загальній групі.

Проте застудився Андрій Ярмоленко. Безпосередньо перед матчем стане зрозуміло, чи зможе автор недавнього хет-трику у складі збірної України допомогти команді в Запоріжжі.

Залікував пошкодження та займається без обмежень Олександр Шовковський. Інший воротар команди Артур Рудько разом з молодіжним складом «Динамо» відправився до Запоріжжя днем раніше та має отримати в чемпіонаті U-21 ігрову практику. Повернувся з перегляду в німецькому «Уніоні» Андрій Цуріков, але до тренувань з «біло-синіми» ще не долучився.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер