Підготовка до «Олександрії» (+ФОТО, ВІДЕО)

Підготовка до «Олександрії» (+ФОТО, ВІДЕО)

Починаючи з найближчої неділі “біло-сині” вступають у насичений графік ігор та проведуть сім матчів по суті за три тижні. 

Підготовку до гри з “Олександрією” вже розпочали всі динамівці, які повернулися зі збірних, за винятком Жерсона Родрігеса. Звісно, гравці повернулися з розташування збірних у різному настрої, відповідно до результатів. Приміром, не найкращим чином складаються справи у збірної Беньяміна Вербича - словенці цього тижня зазнали двох поразок. Зате в дуже піднесеному настрої повернулися до клубу українці та поляк Томаш Кендзьора, які гарантували собі участь на Євро-2020. 

Цього тижня динамівці поєднують теоретичні та практичні заняття, займаючись на тренувальному полі один раз на день. Щоправда, ці тренування досить тривалі та насичені, приміром, у четвер вечірнє заняття тривало майже дві години. До гри з “Олександрією” не готуються Володимир Шепелєв та Артем Бєсєдін, у яких на цей матч дискваліфікації. 

У суботу в програмі команди традиційний передматчевий “заїзд” на базу, а в неділю о 17:00 уболівальники знову побачать улюблену команду на “Олімпійському”.

Квитки на цей, а також на інші домашні матчі (за 15 днів “Динамо” проведе п’ять поспіль домашніх ігор) у будь-який час можна придбати онлайн.

 

БІЛЬШЕ ФОТО

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер