Підготовка за відсутності збірників

Підготовка за відсутності збірників

Зараз, під час паузи у клубному футболі та матчів національних збірних, перша команда тренується об’єднаним складом із “молодіжкою”. 

Нагадаємо, що з обойми першої команди до своїх збірних вирушили одразу 17 гравців. 8 із них - до національної збірної України (Шабанов, Миколенко, Караваєв, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Сидорчук, Бєсєдін), п’ятеро - до молодіжної збірної України (Кучерук, Нещерет, Попов, Шапаренко, Цитаїшвілі), четверо легіонерів вирушили до своїх національних збірних (Кендзьора, Самбрано, Вербич, Родрігес). 18-м у цьому списку мав бути Кадар, проте його в останній момент було “відкликано”. 

Втім, Тамаш узяв участь у тренуванні “Динамо”, яке відбулося в четвер. Він, а також Бущан, Сідклей, Піварич, Кадірі, де Пена, Андрієвський, Гармаш, Дуелунд та Соль тренувалися разом із гравцями молодіжного складу. Отже, у занятті на клубній базі взяли участь усі гравці першої команди, не задіяні у збірних, за винятком футболістів, які через травми вибули на тривалий термін - Дениса Бойка та Микити Бурди. За тренуванням пильно стежили як наставники основної команди, так і “Динамо” U21. 

У неділю “Динамо” проведе контрольний матч із ФК “Оболонь-Бровар”. Ця гра відбудеться на стадіоні “Динамо” ім. В. Лобановського. Початок - о 13:00. Вхід - вільний. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер