Підсумки червневих матчів збірної України для динамівців

Підсумки червневих матчів збірної України для динамівців

Національна збірна України цього місяця провела свої перші три матчі під керівництвом нового наставника, знаменитого динамівця Сергія Реброва.

Зігравши внічию у товариському матчі з Німеччиною (3:3), «синьо-жовті» здобули вольову перемогу над Північною Македонією (3:2) та здолали Мальту (1:0) у кваліфікаційних поєдинках відбору на Євро-2024.

До складу національної команди у цих трьох матчах було залучено п’ять динамівців. Голкіпер Георгій Бущан ігрового часу не отримав, інші ж четверо представників «Динамо» провели свої чергові матчі за збірну.

Сергій Сидорчук цього місяця взяв участь у двох матчах збірної, довівши свій особистий показник матчів до 56-ти. Він обійшов у списку гвардійців збірної Сергія Попова та Ярослава Ракицького (у них по 54), наздогнав В'ячеслава Шевчука та Сергія Назаренка, наразі ділячи з ними 20 – 22 місця за кількістю матчів. Найближчі орієнтири для Сергія це Олександр Кучер (57 матчів), Євген Селезньов (58) та Олександр Головко (58).

Олександр Тимчик провів свої 13-й та 14-й матчі за збірну, обійшовши Володимира Микитіна, Олега Суслова, Сергія Серебренникова, В'ячеслава Свидерського, Дениса Олійника та Івана Ордеця.

Віталій Буяльський взяв участь лише в одному з червневих матчів, провівши свій 11-й поєдинок за національну команду. За цим показником він вже обійшов Юрія Сака, Сергія Ковальця, Павла Шкапенка, Олега Венглинського та Сергія Кравченка.

Владислав Ванат дебютував за збірну та взяв участь у всіх трьох матчах команди.

Кількість матчів діючих гравців «Динамо» за національну збірну (матчі/голи):

1. Сергій Сидорчук – 56/3

2. Олександр Караваєв - 47/2

3. Денис Гармаш – 31/2

4. Микола Шапаренко – 28/1

5. Георгій Бущан – 15/0

6. Олександр Тимчик – 14/1

7. Віталій Буяльський – 11/0

8/9. Денис Бойко - 7/0 (залишить «Динамо» після закінчення контракту цього місяця)

8/9. Володимир Шепелєв - 7/0

10/11. Денис Попов – 3/0

10/11. Владислав Ванат – 3/0

12. Олександр Сирота – 2/0

13. Олександр Андрієвський – 1/0

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер