Підсумки виступу динамівців у групі відбору на ЧС-2022

Підсумки виступу динамівців у групі відбору на ЧС-2022

Національна збірна України, перемігши у заключному матчі групи Боснію та Герцеговину, завершила відбіркову групу ЧС-2022 на другому місці, пробившись у плей-офф кваліфікації, який відбудеться навесні 2022 року.

У кожному матчі збірної брали участь київські динамівці. Загалом 14 гравців нашого клубу потрапляли до заявок на матчі кваліфікації ЧС-2022.

Лідер за кількістю ігрового часу серед динамівців – Ілля Забарний. У нього другий результат у збірній за цим показником після його колеги по амплуа Миколи Матвієнка із «Шахтаря». До п'ятірки найкращих за цим показником увійшов ще один динамівець – Микола Шапаренко, який, крім двійки центрбеків, провів на полі менше часу, ніж Роман Яремчук.

За кількістю зіграних матчів лідирують Матвієнко та Яремчук. Вони виходили на поле у ​​всіх 8 матчах відбіркової групи. Однак у шістці лідерів одразу три динамівці – Ілля Забарний, Сергій Сидорчук та Микола Шапаренко, які по 7 разів виходили на поле. По 5 матчів провели динамівці Тимчик, Караваєв та Циганков.

Усі 8 матчів у стартовому складі починали ті самі Матвієнко та Яремчук. У динамівця Іллі Забарного – 7 виходів у старті. У Шапаренка – 5, Караваєва, Тимчика, Миколенка та Циганкова – по 4.

Найкращими бомбардирами «синьо-жовтих» у відбірковій групі є Яремчук (3) та Ярмоленко (2). Серед динамівців забивали Сидорчук та Шапаренко – по 1 голу.

А за кількістю результативних передач найкращим став динамівець Олександр Караваєв – три гольові асисти. У Віктора Циганкова – 2 гольові передачі, не рахуючи простріл у матчі останнього туру з Боснією та Герцеговиною, після якого м'яч потрапив до Олександра Зінченка, який забив гол.

Караваєв став другим за системою «гол+пас» (0+3). Лідером збірної у відбірковій групі є Яремчук (3+1).

Статистика динамівських збірників у відбірковій групі ЧС-2022



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер