Підсумки конкурсу від Фан-клубу ФК «Динамо» та партнерів клубу

Підсумки конкурсу від Фан-клубу ФК «Динамо» та партнерів клубу

Фан-клуб ФК «Динамо» разом із компанією ESport провів розіграш серед уболівальників, які були присутні на зустрічі з динамівськими збірниками минулої п’ятниці. За умовами конкурсу, учасники мали написати у своїх соціальних мережах пост про свої враження від зустрічі з футболістами, використовуючи хештег #fcdkfanfamily. Призом конкурсу є унікальний бездротовий портативний зарядний пристрій, розроблений спеціально для ФК «Динамо» Київ партнерами клубу - компанією ESport та компанією FavBet.

За час розіграшу на просторах соціальних мереж було опубліковано багато чудових постів про зустріч із футболістами. Щиро дякуємо всім за теплі слова!

Уважно переглянувши всі світлини та дописи, і, незважаючи на те, що обрати когось одного було дійсно важко, ми все ж таки маємо переможця!

Портативний зарядний пристрій виграла Картавченко Дарія (@kartavchenko_daria):

«Фан-зустрічі, автограф-сесії, відкриті тренування. Що може бути кращою можливість для вболівальників? Ці заходи дають шанс на втілення фанатських мрій.

Можливо для когось такі зустрічі - це доза мотивації, поштовх не зупинятися та діяти. Адже в подібні моменти розумієш, що футболіст - це така ж звичайна професія, як і будь -яка інша, що кожен може займатися улюбленою справою (якою б вона не була) і досягти успіху.

Інші ж відвідують захід задля чи не єдиної можливості поставити саме ті питання, які їх цікавлять, а відтак пізнати футболістів не тільки як гравців, а ще й як особистостей. Також не можна забувати про шанс в прямому сенсі доторкнутися до кумира, зробити з ним фото, взяти автограф і взагалі можливість будь-якого контакту.

Для мене зустріч з фанами - це атмосфера відчуття духу команди, шанс почути локальні жарти і, звичайно ж, все згадане вище. Хочеться сказати про те, що такі зустрічі посилюють інтерес до клубу та мотивують знову й знову приходити на стадіон та переживати емоції гри разом з футболістами.

Дякую за те, що команда « Динамо» (Київ) не закривається від фанів і розділяє перемоги та невдачі з нами!»

Вітаємо!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер