Підтримуй розвиток дитячого футболу разом з А-Банком

Підтримуй розвиток дитячого футболу разом з А-Банком

06.07.2021 року А-Банк презентував програму підтримки дитячого футболу в мобільному додатку ABank24, у партнерстві з ФК "Динамо-Київ", а зокрема ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Тепер кожен клієнт А-Банку може зробити свій внесок у розвиток спорту в Україні, підтримати талановитих хлопчаків, які хочуть і можуть стати професіоналами і прославлять Україну на професійному рівні!

 

Щоб підключитись до програми підтримки дитячого футболу, усім охочим потрібно в мобільному додатку ABank24 перейти в меню “Кешбек” та активувати функцію “Дитячий футбол”.

 

Після підключення програми підтримки дитячого футболу А-Банк 5 числа кожного місяця буде передавати весь накопичений клієнтами кешбек ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського. У будь-який момент клієнт зможе включити або відключити відрахування, а протягом місяця - вивести кешбек на свою картку.

 

“Мета «Динамо» (Київ) це не тільки перемоги першої команди, але і соціальна місія. Ми послідовно розвиваємо дитячий футбол, прекрасно усвідомлюючи, що багато хто з наших юних футболістів ніколи не стануть професіоналами. Освіта і здоровий спосіб життя молоді - це майбутнє України. І наш клуб щодня працює в цьому напрямку. Ми дуже раді, що в особі А-Банку отримали партнера в розвитку дитячого футболу. Разом ми будемо покращувати умови для вдосконалення наших дітей, як на футбольному полі, так і за його межами-  Олександр Іщенко- Директор ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

А-Банк є банком, який активно підтримує розвиток спорту в Україні, саме тому ми запустили програму підтримки дитячого футболу в технологічний спосіб - у мобільному додатку ABank24. Зібрані кошти будуть використовуватись на потреби  ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського- каже Юрій Кандауров - Голова Правління А-Банку.

 

Щомісяця А-Банк в партнерстві з ФК “Динамо-Київ” буде розповідати про результати збору коштів на своїх офіційних сайтах!

 

Про А-Банк:

А-Банк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку - надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України - 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

 

Про «Динамо» Київ

Футбольний клуб «Динамо» Київ є визнаним у світі лідером українського футболу.  Команда має унікальну історію перемог та футбольних рекордів, багато з яких вже нікому не вдасться перевершити. Київське «Динамо» - єдина команда на пострадянському просторі, яка завжди боролася за найвищі нагороди і ніколи не втрачала свого місця в еліті. Сьогодні «Динамо» виступає одразу у трьох турнірах, за підсумками яких має нагоду вже навесні вчергове поповнити колекцію своїх титулів та трофеїв. Вихованці «Динамо» тричі ставали володарями «Золотого м’яча» найкращому футболісту Європи. Футболісти «Динамо» завжди були і є сьогодні основою національної збірної України. І головні перемоги у «Динамо» ще попереду!   

Про ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського

Дитяча школа київського «Динамо» імені Валерія Лобановського має велику історію та славетні традиції. Під керівництвом досвідчених тренерів у дитячій спортивній школі отримували футбольну освіту цілі покоління гравців видатного клубу. На десятиліття затвердили в радянському футболі «епоху київського «Динамо» Володимир Мунтян, Олег Блохін, Олексій Михайличенко... А коли український футбол почав свою нову історію, естафету підхопили Олександр Шовковський, Сергій Федоров, Андрій Шевченко...

Зараз ДЮФШ «Динамо» - це надсучасний тренувальний комплекс на Нивках, який став невід’ємною частиною загальної клубної інфраструктури. Це 3,5 тисячі квадратних метрів дитячої футбольної мрії - якісні тренувальні поля, басейни, тренажерний зал, комфортабельні кімнати для відпочинку тощо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер