«ПИЛОТ» та «Динамо»: розіграш путівки у п'ятницю!

«ПИЛОТ» та «Динамо»: розіграш путівки у п'ятницю!

Звертаємо вашу увагу, що розіграш путівок від компанії ПИЛОТ відбудеться вже цієї п'ятниці, 4 жовтня! Нагородження щасливчика відбудеться 6 жовтня в перерві матчу «Динамо» – «Металург» (Донецьк), який відбудеться в Києві на НСК «Олімпійському».

Щасливий переможець розіграшу отримає путівку до справжньої Мекки гірськолижного туризму – до засніженої Австрії! Незабутні враження, міцне здоров'я та найдовші й круті траси Австрії – ось що обіцяє переможцю путівка від компанії ПИЛОТ!

Розіграш проводиться серед власників абонементів «Динамо», в рамках маркетингової діяльності ФК «Динамо». Переможця визначає незалежна програма random.org. Нагадаємо, що переможець першого розіграшу незабаром чирушить до Туреччини, до готелю DAIMA RESORT 5*, м. Кемер.

Всі, хто ще не встигнув придбати абонементи, поспішайте! Ви можете придбати абонемент у касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3) або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

Для участі в розіграші необхідно також заповнити анкету. Якщо ви не заповнювали її, купуючи абонемент, ви можете заповнити її тут http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/anketa/ та відправити на e-mail: [email protected].

Додаткова інформація:

http://www.pilot.ua/ru/news/?category=4

http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/partners/

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер