Пішов з життя Валерій ЄВЛАНТЬЄВ

Пішов з життя Валерій ЄВЛАНТЬЄВ

Валерій Янович почав працювати масажистом у «Динамо» у вересні 1975 року. Майже сорок років, до грудня 2013-го, він вірою й правдою служив нашим клубним кольорам. За цей час через його «золоті» руки пройшли сотні футболістів, кожному з яких він віддавав частку себе. У тому, що «Динамо» утримувало статус найсильнішого клубу країни, є і його чималий внесок. За часи роботи Валерія Яновича команда ставала переможцем чемпіонату України та СРСР, завойовувала трофеї Кубка України та Кубка СРСР, Кубка кубків УЄФА та багато інших.

Все своє життя Валерій Євлантьєв був відданий одній команді – команді київського «Динамо». Ми втратили надзвичайно добру і чуйну людину, яка завжди була готова прийти на допомогу кожному, хто потребував підтримки.

ФК «Динамо» (Київ) глибоко сумує з приводу передчасної смерті Валерія Яновича. Тяжкої втрати зазнали його рідні і близькі. Ми поділяємо їхнє горе і висловлюємо їм наше щире співчуття. Пам’ять про Валерія Яновича назавжди залишиться у наших серцях.

Президент ФК «Динамо» (Київ)
Ігор Суркіс

P.S. Прощання з Валерієм Яновичем Євлантьєвим відбудеться у суботу, 1 серпня, об 11:00 у ритуальній залі Байкового кладовища.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер