Після матчу з «Люцерном» динамівці поспілкувалися із українцями

Після матчу з «Люцерном» динамівці поспілкувалися із українцями

У суботу, 9-го липня, «Динамо» провело черговий контрольний матчі на зборі у Швейцарії, де готується до нового сезону та кваліфікаційних матчів Ліги чемпіонів проти турецького «Фенербахче». Наша команда з рахунком 2:1 обіграла швейцарський «Люцерн». У першому таймі Бєсєдін заробив пенальті, який чітко та спокійно реалізував Циганков, а незабаром рахунок подвоїв Вербич, який отримав пас від Попова, прорвався центром та влучним ударом із меж штрафного майданчика спрямував м’яч у сітку. У другому таймі «Люцерн» зміг відквитати один гол, коли швейцарці скористались непорозумінням між нашим воротарем та захисником, перехопили м’яч, вивели на ударну позицію Еміні, і той метрів з 10-ти встановив остаточний рахунок.

Але цей матч запам’ятався не лише спортивною складовою. Уваги заслуговує той факт, що його відвідало багато українських переселенців, із них кілька сотень дітей, які були вимушені залишити свої домівки через війну в Україні. Вони дуже тепло вітали команду перед грою та активно, енергійно підтримували протягом усього поєдинку. А після зустрічі ще довго спілкувалися з гравцями «Динамо», фотографувалися, брали автографи та бажали всього найкращого нашим хлопцям.

Цікаво, що великою популярністю серед наших громадян користувалися Микола Шапаренко, Георгій Бущан та Віктор Циганков. А найпопулярнішим серед українців був головний тренер команди Мірча Луческу. Таке неформальне спілкування пройшло у дуже теплій атмосфері та принесло радість та купу позитивних емоцій і дітям, і гравцям.

Подібне щире та дружнє спілкування з кумирами дорогого варте. Гравці підтримали наших співгромадян, які через російську агресію опинилися далеко від дому, а дорослі українці та діти проявили свою любов та захоплення, подякувавши футболістам за виявлену увагу, турботу та приємні враження.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер