Лист із Піднебесної

Лист із Піднебесної

На адресу футбольного клубу «Динамо» (Київ) приходить величезна кількість листів з усіх куточків України та світу різноманітної тематики. Це листи як просто на підтримку команди, листи з конструктивною критикою та зауваженнями на адресу гравців та тренерського штабу, так і листи від вболівальників, для яких мрією є отримати автограф улюбленого гравця чи якийсь сувенір, але вони позбавлені такої змоги.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) піклується про своїх вболівальників, вважаючи зворотній зв’язок одним із пріоритетних напрямків у відносинах із уболівальниками. Щорічно до Клубу приходить тисячі листів, і кожний автор обов’язково отримує відповідь на нього. За отриманими листами можна зробити висновок, що «Динамо» (Київ) насправді має багатомільйонну армію вболівальників по всьому світу. Ми отримуємо листи з Росії та Білорусі, Іспанії та Португалії, Польщі та Німеччини, Франції, Італії, Хорватії, Китаю та Японії.

Одразу привернув увагу лист, який прийшов із китайської провінції Цзянсу, міста Ліян, автором якого є Фен Бін (Feng Bin).

Прочитавши листа, просто дивуєшся глибокої обізнаності хлопця з історії Клубу, його легенд, славетних перемог та нинішнього складу команди. Він тримає руку на пульсі всіх подій та за тисячі кілометрів від Києва переживає за команду.

Із гравців «Динамо» (Київ) Фен Бін виокремлює Олександра Шовковського, Андрія Ярмоленка, Артема Мілевського та Олега Гусєва, кажучи, що ці гравці є дуже популярними серед футбольних уболівальників Китаю, а Андрія Шевченка він називає легендою сучасного футболу та одним із найкращих нападників у його історії. Також хлопець наголошує на тому, що такі гравці, як Максим Коваль та Денис Гармаш є майбутнім «Динамо», вони стануть новим кістяком команди, яка в подальшому буде писати славетні сторінки в історії Клубу.

У листі Фен Бін ділиться своєю головною мрією – прилетіти до Києва та відвідати домашню гру улюбленої команди, зануритися у неповторну атмосферу футбольного свята на матчі Легендарного Клубу. Для її реалізації він уже зробив перший крок – почав вивчати англійську мову, щоб поспілкуватися із представниками Фан-клубу та гравцями команди.

Для футбольного клубу «Динамо» (Київ) важливим є кожний вболівальник, до якого Клуб прислуховується та яким піклується. Адже, лише сильний лідер уміє прислуховуватися до конструктивної критики та робити відповідні для себе висновки. Лише сильний лідер застосовує особистісний підхід до своїх уболівальників, вважаючи їх фундаментом майбутніх перемог. Незважаючи на те, чи за команду вболіває корінний киянин, чи хлопець із китайської провінції.

Клуб обіцяє зробити все можливе, щоб мрія китайського студента із провінції Цзянсу – Фен Біна, стала реальністю, та хоче ще раз наголосити, що київське «Динамо» існує в першу чергу для вболівальників, двері для яких завжди відкриті.

Кирило Бойко, Фан-клуб «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер