Питання з орендою Цурікова вирішиться після збору «Уніона» в Кінгбаумі

Питання з орендою Цурікова вирішиться після збору «Уніона» в Кінгбаумі

Наш півзахисник уже взяв участь у контрольному поєдинку 13 листопада проти «Дукли» (Прага), в якому берлінці поступилися – 0:1.

Свій наступний спаринг за «Уніон» Цуріков проведе 17 листопада проти берлінської «Емпори», а рішення про взяття його в оренду керівництво «залізних» та головний тренер Норберт Дюваль будуть приймати після завершення листопадового тренувального збору в Кінгбаумі. 

- Андрій може піти в оренду до берлінського «Уніона» з метою отримання ігрової практики, – вважає президент київського «Динамо» Ігор Суркіс. – На нас вийшли представники цього клубу, й ми домовилися, що Цуріков поїде на перегляд. Якщо він підійде, ми готові відпустити футболіста на півроку в оренду. До основного складу «Динамо» він поки не потрапляє, а дубль уже переріс. Тому тримати на лавці запасних перспективного хлопця немає сенсу – потрібно щоб він грав. Думаю, виступи в 2-й Бундеслізі підуть йому лише на користь. Якщо він після них повернеться до «Динамо», як це зробив Рибалка, то це буде плюс і для нього, і для нашого клубу.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер