ПІЦЦІ: «Усвідомлюємо всі можливі труднощі»

ПІЦЦІ: «Усвідомлюємо всі можливі труднощі»

- Останнім часом ми вас бачимо переважно в центральній зоні. Це значить, що ви змінили позицію?

- Ні, звичайно. Залежно від установки та тактики у футболістів можуть бути різні позиції. Як би там не було, я намагаюся грати в колективний футбол і роблю все від мене залежне, щоб показати свої найкращі якості та допомогти своїй команді в досягненні позитивних результатів.

- На прес-конференції «Динамо» тренер суперників сказав, що ледь не головною зброєю «Бенфіки» є контроль м'яча. Погоджуєтеся з ним?

- Чому лише це? Ми можемо бути сильними не лише в контролі, а й намагаємося показати себе в інших аспектах. Загалом, ми ретельно готувалися до майбутньої зустрічі, щоб показати себе з найкращого боку.

- Як ваші партнери по команді оцінюють важливість завтрашньої гри? У попередніх поєдинках не все складалося добре для вашої команди…

- Звичайно, ми всі усвідомлюємо важливість майбутнього матчу. Зрештою, ми кожного разу виходимо на поле з метою здобути очки, але, на жаль, не все вдається так, як ти того хочеш. Напередодні завтрашнього матчу ми усвідомлюємо всі можливі труднощі, які можуть виникнути, але при цьому налаштовані рішуче.

- Ви вже мали розмову зі своїм співвітчизником Антунешем, який грає за «Динамо»? Обговорювали завтрашній матч?

- Ми просто товаришуємо з ним, можна сказати, ми друзі, граємо за збірну. Стосовно матчу обмінялися кількома жартами, утім дружба дружбою, але програвати завтра я не маю наміру.

- Які, на вашу думку, найсильніші якості «Динамо»? Кияни, як і ви, також полюбляють контролювати м'яч. Як ви збираєтеся протистояти цьому?

- Ми знаємо, що цілком можливі певні труднощі, зокрема, через те, що у «Динамо» сильна лінія атаки, але при цьому ми будемо намагатися грати у свою гру.

- Ви вже провели тренування на НСК «Олімпійський». Як можете оцінити сам стадіон, якість газону?

- Стадіон дуже красивий, газон хорошої якості. Тепер хочеться показати на ньому завтра хорошу гру й поліпшити своє становище в турнірній таблиці.

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер