План роботи першої команди

План роботи першої команди

За чотири дні, у вівторок, 14-го січня, о 17:00 футболісти приїдуть на клубну базу в Кончі-Заспі, де після традиційного збору вийдуть на перше в новому році тренування.

Газон готовий!

Незважаючи на середину січня, динамівці будуть проводити заняття на натуральному полі
відмінної якості. Головне, щоб не втрутилася погода, в період із 14 до 17 січня в Києві синоптики обіцяють хмарність за температури трохи нижчої від нуля.

Традиційні процедури в «Борисі»

Паралельно з тренуваннями команда проведе поглиблене медобстеження у клініці «Борис». Футболісти розділяться на дві групи. Перша медичні кабінети відвідає 15-го січня, а друга – наступного дня.

Визначено місце дислокації в Іспанії

18 січня динамівці вирушать до іспанської Марбельї на перший підготовчий збір. Місцем дислокації цього разу обрано готель Melia La Quinta. Великий плюс, що він розташований у кількох сотнях метрів від футбольного комплексу Marbella Football Center, на якому команда буде проводити щоденні тренування.

Графік контрольних матчів ще узгоджується

Уже на завершальній стадії переговори щодо контрольних матчів. Їх у рамках збору заплановано чотири, перший із них – 24 січня. У цей період у Марбельї проводитимуть підготовку близько 40 команд, багато з яких уже запропонували «Динамо» (Київ) зустрітися на футбольному полі.

Нестачі у спаринг-партнерах немає, до їхнього вибору Олег Блохін підходить максимально виважено. Очікується, що до вильоту команди до Іспанії графік контрольних матчів буде остаточно затверджено, про що негайно повідомить офіційний сайт «Динамо» (Київ).

Завершиться перший збір 1-го лютого, цього дня динамівці повернуться з Марбельї до Києва.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер