Плани «Динамо» на міжнародну паузу в клубному футболі

Плани «Динамо» на міжнародну паузу в клубному футболі

Перемігши «Кривбас» у Кривому Розі у 14 турі VBET Ліги, динамівці одразу після гри вирушили до Києва. 

Гравці, викликані до збірних, розʼїхалися до розташування своїх національних команд, а інші динамівці отримали три вихідних.

У четвер команда знову збереться на своїй тренувальній базі у Віті-Литовській та продовжить тренувальний процес. Свій наступний матч «біло-сині» проведуть найближчої неділі, 26 листопада. «Динамо» зустрінеться з «Рухом», який нині посідає пʼяте місце у турнірній таблиці. 

До національної збірної України викликані четверо динамівців – Георгій Бущан, Олександр Тимчик, Владислав Дубінчак та Олександр Караваєв

До резервного списку потрапили ще троє динамівців – Денис Попов, Віталій Буяльський та Владислав Ванат.

20 листопада у Леверкузені Україна зіграє вирішальний поєдинок проти Італії у кваліфікації на Євро-2024. 

Серед гравців, викликаних до молодіжної збірної на матчі відбору на Євро-2025, п’ятеро представників «Динамо» - воротар Руслан Нещерет, захисник Костянтин Вівчаренко, півзахисники Володимир Бражко та Назар Волошин, а також нападник Владислав Ванат.

Молодіжній збірній, яку очолює Унаї Мельгоса, доведеться провести два офіційних поєдинки - номінально домашні для нашої команди ігри, проти Люксембургу (17 листопада) та Азербайджану (21 листопада), відбудуться в іспанській Мурсії.

Виклик до молодіжної збірної Північної Македонії отримав півзахисник «Динамо» Решат Рамадані. Північна Македонія у листопаді проведе один матч кваліфікації на ЧЄ-2025 – 16 листопада на своєму полі проти Грузії, а також зустрінеться з австрійською молодіжкою у контрольному матчі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер