Плани динамівців на перші робочі дні

Плани динамівців на перші робочі дні

Позаду солодкі дні відпустки в теплих країнах, прийшов час зібратися силами та думками для напруженої роботи  підготовки до другої половини футбольного року та вирішення поставлених перед командою високих турнірних завдань. 12 січня, в понеділок, у розкладі динамівців перший робочий день. Команда в повному складі, за винятком Дьємерсі Мбокані, який готується до виступів на Кубку Африканських націй, збереться в Києві, де цей та наступний день проведе в напруженій роботі.

Розділившись на дві групи, вранці 12 та 13 січня на гравців «біло-синіх» чекає поглиблене медобстеження у клініці «Борис». Це широкий спектр обстежень, які повною мірою покажуть стан футболістів перед початком підготовчих зборів. Динамівці відвідають кабінети невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, лора, зроблять кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, ультразвукове дослідження судин шиї та головного мозку, виміряють тиск та антропометричні дані, здадуть необхідні аналізи... Традиційно гравці проводять поглиблені обстеження в одній із найкращих клінік країни двічі на рік  перед початком зимових та літніх зборів.

У післяобідній час 12 та 13 січня на базі в Кончі-Заспі будуть проведені тренування. Вранці 14 січня делегація ФК «Динамо» (Київ) вирушить до уподобаної за попередні роки Марбельї для проведення двотижневого підготовчого збору.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер