Планова підготовка в повному складі до гри з «Карпатами»

Планова підготовка в повному складі до гри з «Карпатами»

Воно розпочалося після установки близько сьомої години вечора, коли спека трохи спала. Як завжди, перед заняттям поле добре полили, щоб покращити рух м’яча, а також тренери та адміністратори приготували необхідне знаряддя.

У тренуванні взяли участь 19 польових гравців та чотири воротарі. Відзначимо, що вперше з основною командою працював воротар молодіжного складу Вадим Солдатенко, якого Сергій Ребров залучив до частини вправ.

 

А розпочалося тренування із приємного моменту: тренерський штаб та гравці привітали з Днем народження Ніко Кранчара, а Сергій Ребров вручив йому футболку. Розгорнувши її та побачивши, що на спині є його номер, Ніко зрадів та пожартував: «Номер є, можливо, післязавтра навіть до заявки потраплю». Але, насправді, Кранчар разом із Макаренком займався окремо з тренером із фізпідготовки Борисом Пайреком.

Перш за все, команда зробила пробіжку та розминку, а потім, поділившись на три групи, гравці відпрацювали різноманітні комбінації з подальшим завершальним ударом по воротах.

 

За кожну успішну дію – хорошу передачу чи влучний удар – футболісти отримували схвальну реакцію не лише від партнерів, а й від глядачів, які спостерігали за заняттям, – це були гравці молодших динамівських команд.

Приємно, що вже другий день у загальній групі разом із усіма тренується новачок Дерліс Гонсалес, який уже одужав після пошкодження.

 

Також повноцінно до поєдинку з «Карпатами» готується Віталій Буяльський, який не потрапив до заявки на попередню гру з «Дніпром» у Дніпропетровську.

На даний момент до суботньої зустрічі готуються всі без винятку гравці – лазарет команди порожній. Не виключено, що хтось із них у п’ятницю допоможе молодіжному складу.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Ще більше новин на офіційній сторінці київського «Динамо» у Facebook

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер