Плани «Динамо» на перебування в Стамбулі

Плани «Динамо» на перебування в Стамбулі

Сьогодні «Динамо» проводить останній повноцінний день на зборі в Марбельї. Після двох ігрових днів, тренерський штаб надав своїм підопічним відпочинок, щоб кожен набрався сил перед від'їздом до Стамбулу.

Завтра вранці футболісти проведуть тренування, а вже на 15 годину за місцевим часом запланований виліт до Туреччини. Спочатку планувалося летіти на дві години пізніше, але, враховуючи тривалу дорогу і можливе пізнє прибуття до Стамбулу, було ухвалене рішення змінити час відльоту на більш ранній.

Посадка на берегах Босфору відбудеться приблизно о 20:30 за турецьким часом, який співпадає з київським, після чого динамівська делегація перебазується до готелю «Rits Carlton», в якому останнім часом зупиняється багато команд, які приїжджають до Стамбулу. До речі, готель розташований в кількох хвилинах ходьби від домашнього стадіону «Бешикташа», і з балконів номерів легко можна розгледіти трибуни «Іноню».

У середу в команди в розкладі вільний час, і Юрій Сьомін пізніше вирішить, чим зайняти своїх підопічних. Відомо, що на 18:00 заплановане передматчеве тренування на «Іноню», яке буде відкрите для представників ЗМІ перші 15 хвилин, а за півгодини до неї головний тренер у супроводі одного з футболістів поспілкується з журналістами у рамках обов'язкової прес-конференції.

На вечір четверга, коли власне відбудеться матч між «Бешикташем» та «Динамо», синоптики обіцяють 8-9 градусів тепла, можливий невеликий дощ. На трибунах стадіону «Іноню» очікується аншлаг. Буде й у «Динамо» підтримка, нехай і нечисленна, – з Києва до берегів Босфору вирушають близько 100 чоловік, до яких уже на місці приєднаються місцеві прихильники нашого клубу.

Нагадаємо, що стартовий свисток на стадіоні «Іноню» пролунає у четвер, 17 лютого, о 20:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер