«Платаніас» з Селіним розгромив «Левадіакос» з Цуріковим

«Платаніас» з Селіним розгромив «Левадіакос» з Цуріковим

У 26-му турі грецької Суперліги в очному поєдинку зустрілися дві команди, за які на правах оренди виступають київські динамівці.

У Левадії місцевий «Левадіакос», за який виступає Андрій Цуріков, приймав «Платаніас», команду Євгена Селіна.

Селін провів повний матч за «Платаніас», у той час як Цуріков з'явився на полі на 77-й хвилині зустрічі. На цей час долю зустрічі було вже по суті вирішено – ще у першому таймі гості забили три м'ячі, не пропустивши жодного. У підсумку поєдинок так і завершився з рахунком 0:3.

У цьому ж турі клуб ще одного орендованого динамівця Факундо Бертольйо, «Астерас Триполіс» поступився на виїзді «Атромітосу». Господарі поля, поступаючись в рахунку і граючи при цьому в меншості, зуміли забити два м’ячі і вирвати перемогу з рахунком 2:1. Вирішальний гол на рахунку Антоні Ле Таллека.

Додамо, що Бертольйо провів повний матч і заробив попередження на 74-й хвилині.

За підсумками 26-ти турів команди орендованих динамівців майже вирівнялися в турнірній таблиці. Вище за всіх, як і раніше, «Астерас», на рахунку якого 34 очки і шосте місце. «Платаніас», завдяки звітній перемоги, зрівнявся з «Левадіакосом» за очками і обійшов за різницею м'ячів. Обидві команди мають по 32 очки і розташовуються на восьмому і дев'ятому місцях відповідно.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер