Футболісти «Динамо» підтримують відкриті тренування

Футболісти «Динамо» підтримують відкриті тренування

Відкрите тренування, вперше проведене на стадіоні «Динамо», принесло масу позитивних емоцій її учасникам. Футболісти вихованці ДЮФШ «Динамо» отримали можливість потренуватись із основною командою, а найактивніші з уболівальників не залишились без подарунків від «Динамо» і фан-клубу.

Після 1,5-годинного тренування футболісти фотографувались і роздавали автографи уболівальникам, паралельно ділячись своїми враженнями з журналістами.

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- Сьогоднішнє відкрите тренування – наша подяка вболівальникам за те, що вони завжди підтримують нас. Ми хочемо бути з ними одною командою і бути ближче до них.

- Як ти дивишся на те, щоб такі тренування стали регулярними?

- Лише позитивно. Потрібно частіше так збиратись – і для хлопчаків зі школи «Динамо» цікаво попрацювати в компанії старших колег, і вболівальникам додаткова можливість сфотографуватись чи взяти автограф у футбольних кумирів. Тому такий захід вважаю дуже корисним.

- Сьогодні ви відчули себе в ролі тренерів, займаючись у компанії дітей…

- Та ми і не були тренерами сьогодні… Хлопці тренуються за тією ж програмою, що й ми, тому і без нас все знають і все вміють. У деяких аспектах навіть краще за нас (посміхається). Цілком можливо, у найближчому майбутньому вони займуть наше місце в основному складі «Динамо» і вже будуть радувати своєю грою мільйони прихильників команди.

Владислав Ващук, захисник «Динамо»:

- Мені сподобалась ініціатива тренерського штабу запросити хлопців із дитячо-юнацької школи. Шанс потренуватись з основною командою «Динамо» випадає не щодня, і юнаки добре підготувались до цього тренування. Сподіваємось, що тепер у них з’явиться додатковий стимул працювати над собою, щоб у подальшому стати повноцінними гравцями київського «Динамо».

- Що дало вам подібне тренування?

- Нам – безпосереднє спілкування з нашими вболівальниками, їм – можливість ближче поспілкуватись із нами. Тим паче, думаю, їм приємно побувати на тренуваннях улюбленої команди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер