Позаду «Дрогеда», попереду «Cпартак». Коментарі динамівців

Позаду «Дрогеда», попереду «Cпартак». Коментарі динамівців

Після матчу «Динамо» - «Дрогеда» київські футболісти ще довго не могли оговтатися. Увійшовши в мікст-зону, їм довелося тримати слово перед журналістами, не всі питання яких були з числа приємних.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник:

- Останні хвилини поєдинку вийшли дуже нервовими, не тільки вболівальники втратили купу нервових клітин. Кожен з нас дуже сильно хвилювався в ці дві хвилини, ви бачили, якими вони вийшли. Гадаю, нам справді пощастило. Футболіст «Дрогеди», який бив по воротах, напевно, злякався і не поцілив у ворота. Також свою роль зіграли розмови й ажіотаж навколо «Спартака». Багато хто вважав, що ми вже в Москві. Тому і вийшла така гра.

- Тобто, «Динамо» сьогодні більше думало про «Спартак»?

- Так, в останні півгодини. За рахунку 2:1 на нашу користь – точно. Самі бачите, що з цього вийшло. Сьогоднішній матч ще раз довів, що ні з ким і ніколи не можна розслаблятися, потрібно грати до самого кінця.

- Проблеми в захисті залишаються?

- Судячи з останніх двох матчах, наші проблеми очевидні. Вони стосуються і нападу, адже ми зобов'язані більше забивати. Грати без помилок нам поки не вдається. Намагатимемося їх виправити і працювати далі.

* * *

Олександр АЛІЄВ, півзахисник:

- Після другого гола ірландців ми почали нервувати. Гадаю, варто було грати спокійніше. Звичайно, прикро пропускати такі м'ячі, але, в принципі, нічого страшного не трапилося. Нічого не поробиш, це футбол.

- Можливо, так сталося через не дуже вдалі заміни?

- Я б так не сказав. У нас футболісти кваліфіковані, у всіх є досвід виступів у вищій лізі. Хлопці, які вийшли на заміну, нічим не зіпсували гру.

- Чого очікуєте від гри зі «Спартаком»?

- Буде важко… Все ж таки, це третій кваліфікаційний раунд. Перед нами стоятиме завдання виходу до групового етапу Ліги чемпіонів. Хай переможе сильніший.

- Що сталося в моменті, коли ви не розібралися з Ель Каддурі з приводу штрафного удару? Це питання дисципліни?

- Ні, чому ви бачите тільки погане? У нас в команді все чудово, хороша атмосфера. Ми потиснули один одному руки і ніяких образ бути не може.

- З трибуни здалося, що Бадр залишився не дуже задоволеним…

- Кожен може бути чимось незадоволений, у тому числі й я. Хіба це означає, що потрібно на когось ображатися? Це футбол. Десь, може, я не стримав нерви. Просто хотів, щоб Бадр віддав м'яча і ми швидко розіграли штрафний. А він, мабуть, про це забув. Можливо, я й підвищив голос. Але нічого, все нормально.

* * *

Микола МОРОЗЮК, півзахисник:

- Чесно кажучи, я не всім сьогодні задоволений, хотілося б зіграти краще.

- Після матчу, напевно, була жорстка розмова з тренером.

- Нічого подібного не було. Тренер і президент просто сказали, що не можна припускатися таких помилок. З цим розберемося пізніше. А серйозної розмови, як такої, поки що не було.

- Перед матчем футболісти більше говорили про матч з «Дрогедою» або про поєдинок зі «Спартаком»?

- Розмови про «Спартак» вже були, але так далеко наперед ми не дивимося. Хоча, потихеньку почали налаштовуватися на москвичів.

- Можливо, це вплинуло на перебіг сьогоднішнього матчу?

- Можливо. Але не думаю, що це мало велике значення.

* * *

Бадр Ель КАДДУРІ, захисник:

- На футбольному полі може трапитися все. Перед матчем багато хто говорив, що «Дрогеда» слабка команда. Але, судячи з їхньої гри, цього ніяк не скажеш. Зараз є результат, тому працюватимемо далі. Наша наступна гра в Полтаві, а не в Москві.

- Прокоментуйте, що сталося в епізоді з призначенням пенальті.

- Що я можу сказати? Ніякого одинадцятиметрового там не було. Ви бачили, які штрафні удари суддя призначав на користь суперника. Коли вони забивали другий гол, ніякого штрафного там не було. Просто кожен арбітр судить так, як вважає за потрібне. Після свистка вже нічого не можна змінити, а краще змиритися.

- У моменті з пенальті ви перекривали траєкторію польоту м'яча, а гравець «Дрогеди» врізався у вас?

- Так. Я був першим на м'ячі, і знаходився далеко від суперника. Він мене штовхнув, а потім впав на мене. Не знаю, як там можна було призначити пенальті. Потрібно подивитися повтор, а то все відбулося дуже швидко.

- Останні хвилини матчу «Динамо» виглядало невпевнено…

- В обороні були лише чотири футболісти, а в таких моментах потрібно захищатися всією командою. Не можуть же четверо захисників грати проти вісьмох високих футболістів, які борються до кінця. Та й у разі помилки потрібно підстраховувати один одного. В останні хвилини вони «тиснули» на нас. «Дрогеда» використовує довгі передачі, нам було непросто з ними впоратися. Але найголовніше – ми вийшли до наступного раунду.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник:

- Сьогодні «Дрогеда» грала, в основному, використовуючи довгі передачі. Вони бігають і б'ються впродовж усіх 90 хвилин. Це команда з типовим британським стилем гри.

- Ви вважаєте, ірландці сьогодні виглядали не кращими, ніж тиждень тому?

- Не краще. Це ми зіграли погано.

- Під час пробиття штрафного удару Ель Каддурі і Алієв посперечалися між собою. Як прокоментуєте цю ситуацію?

- Тут нема чого коментувати. У кожній грі завжди є подібні моменти. Головне, що це не позначається на стосунках гравців.

- З якою українською командою ви можете порівняти «Дрогеду»?

- Не знаю. Я вже говорив, що в Україні є клуби, набагато сильніші за ірландців.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер