Перемога «Евіана» з Бертольйо та Ескобаром у складі

Перемога «Евіана» з Бертольйо та Ескобаром у складі

Поєдинок проходив на стадіоні «Франсуа Коті» й зібрав 5,784 глядачів.

Готуючись до цієї зустрічі, команда Паскаля Дюпра під час паузи в чемпіонаті зіграла товариську гру проти команди «Ним Олімпік», яка завершилася нульовою нічиєю. У ній взяли участь Бертольйо та Ескобар, які грали з перших хвилин.

Гості відкрили рахунок на 31-й хвилині зусиллями Джа Джедже. На 43-й та 52-й хвилинах Бериго довів рахунок до розгромного. Однак Ласн на 81-й та Талло на 86-й хвилинах скоротили відставання в рахунку «Аяччо» до мінімуму.

Цього разу в стартовому складі команди Паскаля Дюпра вийшов лише один орендований динамівець – Бертольйо (на фото в центрі). На 22-й хвилині аргентинець отримав попередження, а на 67-й був замінений на Сугу за рахунку 3:0 на користь «Евіана».

За такого ж результату на табло, тільки на 76-й хвилині, у гру увійшов Ескобар. Колумбієць змінив Бенезе й залишався на полі до фінального свистка, який зафіксував перемогу гостей із рахунком 3:2.

Перемога дозволила «Евіану» як мінімум на день увійти до десятки найкращих команд Ліги 1. Наступної суботи, 21 вересня, в матчі 6-го туру підопічні Дюпра приймуть на своєму полі «Монпельє».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер