Перемога над гостинними австрійцями

Перемога над гостинними австрійцями

Другий день поспіль футболістам «Динамо» довелось здолати солідну відстань, щоб потрапити на місце проведення контрольного поєдинку. Як і в матчі з «Крильями Совєтов», дорога на автобусі зайняла майже дві години, що, безумовно, не могло не датись взнаки на діях футболістів.

Матч проходив на затишному домашньому стадіоні «Альтаха». На трибунах зібралось близько 500 глядачів, які хотіли побачити гарну гру в виконанні своєї команди. Як і очікувалось, із перших хвилин матчу, саме динамівці почали першими створювати моменти біля воріт суперника, але раз за разом їм не вистачало чогось, щоб усе-таки відправити м’яч у сітку воріт. Спочатку Зозуля, зігравши на випередження, пробив головою – воротар вибрав правильну позицію і легко впорався з непростим ударом. Потім захисники забули про Кравця, але Артем так і не зумів вдарити, а після удару того ж Зозулі м’яч пройшов повз стійку. Нарешті, Алієв пробивав із тієї ж точки, звідки за день забив у ворота самарських «Крильєв Совєтов», але цього разу м’яч, пущений над стінкою, влучив у поперечину.

Реалізувати свою перевагу першому складу «Динамо» вдалось лише на останній хвилині матчу. Бетао, який виконував у цьому матчі функції правого захисника, навісив на дальній кут воротарського майданчика, Кравець скинув м’яч у центр, і Мілевський розстріляв ворота «Альтаха» с чотирьох метрів.

У перерві Юрій Сьомін, як і в першому матчі, змінив повністю склад, давши можливість відіграти матч повністю лише Горану Сабличу. І резервний склад відзначився вже дебюті другої половини зустрічі. Морозюк спробував накрутити кількох захисників у штрафному майданчику суперника, але після контакту з одним із них упав. М’яч підхопив Ярмоленко і технічно пробив над воротарем, який кинувся до ніг. Захисник спробував вибити м’яч із лінії воріт, але підправив його в сітку. А вже за через вісім хвилин рахунок був доведений до розгромного. Ярмоленко, перебуваючи біля лицевої лінії на правому флангу, віддав назад п’ятою на Олійника. Денис увірвався до воротарсьокго, після чого прострілив уздовж лінії, а Романчук переправив м’яч у порожні ворота.

Утім попри два пропущені голи в другому таймі, господарі шукали можливості біля воріт Рибки. І згодом були нагороджені за свої зусилля. Мімм навісив з лівого флангу, і Жагне, який вийшов після перерви на заміну, випередив захисників і головою переправив м’яч у сітку воріт «Динамо». У подальшому обидві команди мали моменти, щоб змінити рахунок, але глядачі більше не дочекались забитих м’ячів.

Таким чином, «Динамо» виграє свій другий матч на австрійському зборі. Як мовиться, підготовка іде за планом. Тепер у футболістів буде два дні тренувань, після чого вони зіграють ще після одного австрійського клубу – знайомого з минулого збору – «Тіроля» з Інсбрука.

"Альтах" - "Динамо"-1:3

"Альтах": Красснітцер, Штюклер, Пфістер (Райїч, 74), Мімм, Серейніг (Паммінгер, 46), Клінг, Конрад (Жагне, 46), Гуйєм, Маттле, Каратай (Рібейро, 67), О'Кпала (Вішай, 67).

"Динамо" (1-й тайм): Луценко, Бетао, Саблич, Михалик, Несмачний, Гіоане, Зозуля, Алієв, Нінкович, Кравець, Мілевський.

"Динамо" (2-й тайм): Рибка, Романчук, Саблич, Допілка, Федорів, Парцванія, Морозюк, Мандзюк, Олійник, Лисенко, Ярмоленко.

Голы: Жагне (62) - Милевский (45), Ярмоленко (51), Романчук (59).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер