Перемога у День Києва!

Перемога у День Києва!

Київські динамівці після серії невдалих матчів не залишили каменя на камені від “Кривбасу”, розгромивши у домашньому матчі криворіжців з рахунком 6:0. За весь матч гості нанесли по воротам Шовковського лише два удари, тоді як господарі могли підіймати руки вгору не один десяток разів. Настільки величезною була перевага у цьому поєдинку хлопців Олексія Михайличенко.

Приємно здивувало, що ледь не вперше за останні кілька років, одночасно на поле з перших хвилин у складі “Динамо” вийшло п”ятеро українських гравців: Шовковський, Федоров, Дмитрулін, Гусєв та Бідненко. У другому таймі Алієв та Милевський довели кількість українців до більшості. У стартовому складі після тривалої перерви знову вийшов Юрій Дмитрулін. У цьому матчі ветеран зіграв на своїй звичній позиції правого оборонця.

Перераховувати всі створені динамівцями моменти не викличе зацікавленості у читачів. Гості “прикріпили” персональних опікунів до номінальних нападників киян Шацьких та Верпаковскіса, давши, тим самим, більшу свободу для завершення атак гравцям середньої лінії. Особливо креативними та ефективними діями виокремлювався Флорин Чернат. Румун двічі завершував атаки партнерів, розпочаті ним комбінації набували для криворіжців особливої небезпеки. Продемонстрував бомбардирські навички Горан Гавранчич. Серб брав участь практично в усіх атаках, двічі результативно пробивав, але, до слову, Горан не завжди встигав повертатися до оборони. Беззубий “Кривбас” подібні прорахунки простив, але суперник більш високого класу міг би покарати динамівця за часом авантюрні дії.

Після перерви господарі збавили оберти, а Михайличенко скористався моментом перевірити найближчий резерв –Милевського і Алієва. Динамівці відзначилися ще двічі і усіма силами намагалися показати, що невдачі у останніх матчах були звичайним збігом обставин. Тепер переможним кроком необхідно пройти три останніх матчі, адже права на помилку хлопці Олексія Михайличенко у цих поєдинках вже не мають.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер