Перемога в дербі затьмарена травмою Дмитруліна

Перемога в дербі затьмарена травмою Дмитруліна

Динамівці досить легко, принаймні візуально, розправилися з "Арсеналом" і зберегли за собою третій рядок у турнірній таблиці. Важлива перемога була затьмарена дуже неприємним епізодом, що відбувся на 6-й хвилині. Стопер арсенальцев Чернов виявився на правому фланзі динамовской атаки і, виконуючи підкат, в'їхав у голеностоп Дмитруліну.

Арбітр зустрічі Сергій Шебек пред'явив порушникові жовту картку, але побачивши, що Дмитрулин не може навіть піднятися зважився на вилучення Чернова з поля. Рішення виглядало абсолютно логічним , особливо якщо врахувати, що через кілька хвилин Юрій знаходився в "Швидкій допомозі" і був доставлений у лікарню з підозрою на перелом ноги.

Після вилучення свого ведучого гравця, гості повністю віддали ініціативу динамівцям і зосередилися на оборонних діях. Хлопці Михайличенка, за традицією, створили масу небезпечних моментів, але реалізувати змогли тільки три з них.

Ще в першому таймі господарі фактично зняли всі питання щодо переможця матчу. Спочатку суперудар продемонстрував Йєрко Лєко, а через три хвилини простріл Гусєва вдало замкнув Шацких.

Гра Олега Гусєва заслуговує на високі оцінки. Цей хлопець, демонструючи неабияку техніку і швидкість, з кожним матчем усе більше адаптюється у командні дії "Динамо" і за умови подальшого прогресу може сміливо розраховувати на місце в основному складі . Так тримати, Олеже!

Другий тайм був меньш цікавий. "Каноніри" остаточно відмовилися від спроб атакувати ворота Шовковского і наш голкіпер всю гру був без роботи. Чемпіони України продовжували гнути свою лінію і подовгу розігрували м'яч поблизу штрафного Кернозенка. Голкіпер "Арсеналу" намагався врятувати свою команду від розгрому, відбив кілька небезпечних пострілів, але був безсилий після несильного удару Гусєва метрів з 5-ти. Цікаво, що асистував Олегові ще один новобранець "Динамо" Денис Онищенко.

Наступний матч "Динамо" проведе 27 липня в Кривому Розі проти місцевого "Кривбаса".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер