Перемога в олімпійському місті

Перемога в олімпійському місті

 Матч із грецьким ОФІ став останнім для «Динамо» перед стартом у новому футбольному сезоні. Зауважимо, що поєдинок пройшов не в Австрії, де кияни проводять навчально-тренувальні збори, а в сусідній Німеччині. Невелике містечко Гармиш-Партенкірхен землі Баварія знаменитий не лише гірськолижними курортами та прекрасними рекреаційними зонами. У 1983 році тут пройшла четверта зимова Олімпіада і місцеві жителі до цих пір гордяться олімпійським статусом міста. А готель «Інтеральпен», у якому розквартирувались динамівці, знаходиться неподалік від Інсбруку, який двічі приймав зимову Олімпіаду.

Читачі, які уважно спостерігали за он-лайном поєдинку, напевне помітили велику перевагу динамівців. Греки за весь матч нанесли лише два-три удари за межами штрафного, у той час як кияни могли добрий десяток раз засмутити суперника.

Активним був правий фланг, на якому господарювали Гусєв та Нінкович, постійно тримали у напруженні захист Діого Рінкон та Клебер, уміло керував обороною Ващук. У звітному матчі команда показала повний набір тактик: гру першим номером і на контратаках, використання флангів, стандартних положень… Після завершення зустрічі Анатолій Дем'яненко зауважив, що «Динамо» продемонструвало кращу за час зборів гру.

Зрозуміло, оцінювати реальну силу «Динамо» за матчем з ОФІ не слід. Головне, що команда у відмінному настрої повертається до Києва, впевнена у своїх силах та готова боротись за вищі нагороди.


Любителям статистики:

«Динамо» - ОФІ – 1:0 (0:0).

«Динамо»:
Шовковський - Несмачний, Ващук, Саблич, Гусєв, Михалик (Гіоане, 65), Корреа, Нінкович, Ребров (Лисенко, 75), Діого Рінкон, Клебер.

Гол: Діого Рінкон (80).

Нереалізований пенальті: Діого Рінкон (8, воротар).

www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер