Переможна хода “Динамо” продовжилась у Полтаві

Переможна хода “Динамо” продовжилась у Полтаві

Аутсайдер українського чемпіонату полтавська “Ворскла-Нафтогаз” не стала перешкодою для збільшення переможної серії “Динамо” до 10-ти матчів.

Уже в першому таймі “біло-сині” поставили хрест на планах команда Володимира Мунтяна – два гола Гіоане та Клебера зробили другу половину зустрічі формальністю. На жаль, самобутня полтавська команда нині перебуває не в тому стані, щоб дати гідний опір чемпіонам України, особливо після двох пропущених м’ячів.

З подій на полі варто виокремити гру Клебера. Талановитий бразилець немов би набув другого дихання з приходом до команди Йожефа Сабо. Іноді складається враження, що він ані на хвилину не зупиняється. Чемпіон світу серед молоді часом ще перетримує м’яч, але з кожним матчем своїми діями приносить все більше користі команді.

Чудово виглядав Гіоане. Румун став повноправним господарем правого флангу, окрім забитого м’яча виокремлювався нестандартними діями в атаці.

Окрім трьох забитих м’ячів (Гіоане влучно пробив з лінії воротарської, Клебер реалізував вихід сам на сам, Верпаковскіс перехопив неточний пас та переграв голкіпера) динамівці не використали кілька гарних моментів. Хоча, на початку другого тайму полтавці могли скоротити рахунок, але ситуацію врятував Шовковський, який “витягнув” кілька “мертвих” м’ячів.

Приємно відмітити повернення на поле Валентина Белькевича. У суботу він, разом з Сергієм Федоровим та Денисом Онищенко, зіграв за дубль, а у неділю вийшов на заміну на 74-й хвилині. Конкуренція за місце в основному складі обіцяє бути просто шаленою і це не може не радувати. У Йожефа Сабо буде великий вибір виконавців, а свою інтуїцію при визначені складу досвідчений керманич вже не раз доводив.

За день-два динамівські “збірники” відправляться до своїх національних збірних команд і наступного разу зберуться вже для підготовки до матчу Кубка України проти “Волині”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер