Нарешті перемогли у Донецьку!

Нарешті перемогли у Донецьку!

Упевнена перемога на виїзді над одним із претендентів на медалі чемпіонату України – донецьким “Металургом” – учергове пересвідчила: кияни зараз знаходяться у чудовій формі й здатні на високі звершення в усіх турнірах.

Зустрічі з донеччанами завжди не оминали стороною нефутбольні скандали та резонансні разбірки. Цього разу перемогу здобуто більш ніж переконливо. Вже на початку матчу команди обмінялися гострими атаками (Шищенко - Шацьких), але згодом темп гри знизився і основна боротьба повелась за контроль за центральною частиною поля.

На 20-й хвилині гостям удалося відкрити рахунок. Белькевич подав кутовий, металургівець головою вибив м’яч до лінії штрафної, де його підхопив вільний Гіоане і завдав разючого удару по воротам Никитина. Воротар невпевнено намагався зловити “копаного”, але той вислизнув із рук і неквапливо покотився у порожні ворота. Набігавший Онищенко прискорив процес і відкрив рахунок у матчі.

По перерві територіальна перевага підопічних Фреша стала ще більш очевидною. Динамівці обрали улюблену тактику контратак, яка у звітній грі ще двічі змусила капітулювати ворота господарів.

...Вирішальною, на наш погляд, стала 65 хвилина. Після помилки у власній штрафній Несмачного м’яч перехопив Шищенко і вийшов “на побачення” з Шовковським. Воротар динамівців котре в сезоні виручив команду, зреагувавши на потужний удар нападника. Колега Олександра - Никитин - поки на такі подвиги не готовий, що пересвідчила атака-відповідь динамівців. Шацьких утік від двох оборонців і з лінії штрафної навісним ударом перекинув м’яч через голкіпера. Після цього долю зустрічі було майже вирішено, адже перевагу з таким рахунком кияни зазвичай не втрачають.

В останні хвилини донеччани багато атакували, намагалися забити гол престижу, але натомість “привезли” собі ще одного. Пеєв пасом із своєї половини поля вивів “тандем” Шацьких-Белькевич проти одного оборонця. Лідери нападу без проблем реалізували численну перевагу і Валентин встановив остаточний рахунок у зустрічі.

Наприкінці маємо висловити “Велике Спасибі!” кільком десяткам вірних уболівальників “Динамо”, які не дивлячись на непогоду прибули в Донецьк і палко підтримували улюблену команду впродовж усього матчу. Так тримати, панове!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер