Початок збору «Динамо» U19: робота на піску та зеленому газоні

Початок збору «Динамо» U19: робота на піску та зеленому газоні

Юнацька команда «Динамо» розпочала тренувальний збір в Анталії, де поруч з юнаками готується до поновлення сезону і перша команда «біло-синіх».

Ранок першого тренувального дня збору для підопічних Ігоря Костюка розпочався з пробіжки по піску вздовж узбережжя Середземного моря.

Перед самим початком Ігор Костюк зібрав команду навколо себе та озвучив план роботи на перші дні збору, а також побажав своїм підопічним продуктивної роботи.

Також тренерський штаб привітав із Днем народження голкіпера Юрія Авраменка.

Після пробіжки слідували цікаві вправи на піску, завдяки яким гравці не лише отримали навантаження на певні групи м’язів, а і вряд позитиву, оскільки завдання від тренерського штабу вони отримали незвичні.

Заняття на піску завершилося також пробіжкою, тільки цього разу динамівці побігли вздовж узбережжя в інший бік від готелю, який розташований поруч із морем.

До слова, в одному готелі з «Динамо» U19 поселилился ще кілька українських команд, зокрема перша команда «Кривбасу», яка приїхала до Белеку напередодні пізно ввечері. Крім неї напередодні до готелю заселилася юнацька команда «Зорі».

Ввечері динамівці вийшли на перше тренування на полі - на зелений газон футбольного центру Limak Arcadia Football Center, розташованого поруч із готелем, де зупинилася основна команда «біло-синіх».

Більше фото

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер