Почесний прийом для “Динамо” U14 напередодні старту Abano Football Trophy

Почесний прийом для “Динамо” U14 напередодні старту Abano Football Trophy

Напередодні старту турніру динамівці були запрошені до міської мерії на урочистий прийом у присутності представників місцевої влади.

Мерія Абано-Терме розташована у старовинній будівлі, у якій ще навіть збереглися середньовічні фрески. Саме в головній залі мерії і відбувся прийом динамівців. Разом із нашою командою була запрошена ще одна команда-учасниця турніру - “Чанчунь Ятай” з Китаю.

“Турнір покликаний пропагувати соціальні цінності, дружбу між країнами та спортивну повагу. Участь у ньому - унікальний, пам’ятний момент для юних футболістів, для їхніх клубів та для всіх людей, які залучені до його проведення. Для нашого міста це велика честь - приймати символ та гордість усієї України, київське “Динамо” - заявив мер міста Абано-Терме Федеріко Барбієрато.

Консул України в північно-східному регіоні Італії Марко Тозон особисто привітав усіх динамівців перед початком офіційної церемонії та зізнався, що вболіватиме за клуб з України: “Безумовно, “Динамо” - це символ футбольної України, цей клуб знають у всьому світі, причому репутація у клубу бездоганна. Це дуже важливо, оскільки дивлячись на динамівців, люди тут отримують уявлення про Україну та українців, складають враження про цю країну. Цей турнір дуже престижний, оскільки в ньому візьмуть участь найкращі італійські команди, дуже сильні та відомі клуби з усього світу. Тож претендентів на перемогу багато, важко виділити фаворитів. Особисто я вірю в те, що “Динамо” під силу виграти трофей, тому що динамівська академія вже давно добре зарекомендувала себе в міжнародних змаганнях”.

Привітав гостей змагань президент провінції Падуя Фабіо Буі, підкресливши, що проведення турніру з таким списком клубів-учасників безумовно є великою подією для провінції.

Завершилася зустріч врученням подарунків та спільним фото біля будівлі мерії.

Уже в четвер стартують матчі турніру. Матчем-відкриттям стане зустріч київського “Динамо” та німецького “Аугсбурга”, після якого відбудеться офіційна церемонія відкриття турніру. Початок гри - о 18:00 за київським часом. У прямому ефірі гру можна буде подивитися на каналі нашого клубу в YouTube.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер