Почесна місія ветеранів «Динамо»

Почесна місія ветеранів «Динамо»

 У суботу на спортивному комплексі ім. Віктора Банникова було багатолюдно. Тут відзначали знаменну подію – 100-річчя київського футболу!

Незадовго до опівдня відбувся урочистий парад більше 800 учасників міської першості. Потім у рамках святкування пройшов матч між збірними командами Києва та Київської області (вікова категорія U-9), Київською міською державною адміністрацією та Київською обласною державною адміністрацією. А кульмінацією свята став безкомпромісний поєдинок ветеранів київського «Динамо» та ветеранів київського футболу. Враховуючи вік учасників, поєдинок тривав два тайми по 20 хвилин кожен. Глядачі з величезним інтересом спостерігали за блискучою грою Леоненка, Саленка, Самохіна, Безсонова, Яремчука, Хлуса, Даміна, Бойка, Бакалова та інших. Поєдинок вийшов захоплюючим, у впертій боротьбі перемогу здобули динамівці з рахунком 4:3.

* * *

А наступного дня колишні динамівські зірки вирушили до Яготина взяти участь в організованому Службою безпеки України благодійному матчі для діточок із дитячого будинку «Віночок». Подібний захід проходить в Яготині вже другий рік поспіль. В акції взяв участь штангіст, триразовий чемпіон Європи, володар 17 світових рекордів Анатолій Писаренко. Перед грою Писаренко разом із Леонідом Буряком вручили вихованцям дитячого будинку подарунки – ключі від нового автобуса, газонокосарку та комп’ютерну техніку.

У матчі ветеранів «Динамо» з колишніми гравцями Яготинського району глядачі побачили на полі представників трьох поколінь. Майстерність показували Самохін, Лозинський, Мороз, Федоров, Радченко, Трошкін, Косовський, Николаєнко, Беженар, Євтушенко, Дмитрулін, Анненков, Буряк, Насташевський, Саленко, Михайличенко. Поєдинок завершився бойовою нічиєю 2:2. У складі динамівців забитими м’ячами відзначилися Саленко та Насташевський.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер