Повну перевагу не вдалося втілити в перемогу…

Повну перевагу не вдалося втілити в перемогу…

Варто зазначити, що матч проходив на клубній базі в Кончі-Заспі, оскільки газон стадіону «Динамо» ім.. Валерія Лобановського було вирішено поберегти – на ньому ще грати столичному «Арсеналу», як в чемпіонаті, так і в Лізі Європи.

Традиційно для матчів молодіжної команди не обійшлось без гравців з першої команди. Весь матч у воротах провів Денис Бойко, по тайму відіграли на звичних для себе позиціях в захисті Горан Попов і Леандро Алмейда, а на вістрі атаки діяв Кравець.

Попри спеку (більше 35-ти градусів вище нуля), обидві команди не були налаштовані відпрацьовувати номер на полі.

Зі стартом матчу суперники довго приглядались один до одного, а потім на 23-й хвилині ледве не перший небезпечний момент поєдинку завершився результативно. Захисник «Говерли» необережно зіграв проти Артема Кравця в своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. «Вирок» чітко виконав Сергій Рибалка, для якого це вже третій гол з «позначки» в цьому сезоні!

Повівши у рахунку, динамівці відчули впевненість. Двічі непогано пробивав Кравець, але трохи неточно, з дальнім пострілом Попова впорався воротар. Але як грім серед ясного неба настала 36-та хвилина. Спершу після подачі кутового Ботвинник ледь не зіграв на добиванні, але м’яч потрапив до Віталія Буяльського. Проте взяття динамівських воріт все ж відбулось. В наступній атаці японський легіонер «Говерли» Ясухіро навісив з правого флангу, а Ботвинник таки досяг свого, точно пробивши повз Дениса Бойка.

Протягом всього другого тайму ініціативою цілком володіли підопічні Олександра Хацкевича. «Біло-сині» створили багато моментів біля воріт ужгородців, але м’яч не хотів залітати в сітку. У одного Кравця було мінімум два хороші моменти, але воротар гостей діяв бездоганно. А чого вартий удар через себе у виконанні номінального центр бека Алмейди – і тут Бендер був на висоті, витягнувши м’яч з лівого кута. В підсумку до фінального свистка рахунок не змінився…

Чемпіонат молодіжних команд. 3-й тур

«Динамо» (мол) – «Говерла» (мол) – 1:1 (1:1)

26.07.2012. Чапаївка. НТБ "Динамо"

«Динамо»: Д.Бойко, Трубочкін, Братков (Алмейда, 46), Попов (Акубардія, 46), Ягодинскіс, Буяльський (Раджабов, 60), Савченко (Лазарович, 46), Цибульник, Рибалка (Карп, 89), Кравець, Маік.

«Говерла»: Бендер, С.Бойко, Староста, Шурпета (Гнепа, 62), Северенчук, Молнар, Ряшко, Свиридов (Ахраров, 64), Ботвинник, Ясухіро (Ловска, 87), Махно (Курта, 79).

Голи: Рибалка (23, пен.) – Ботвинник (36)

Попередження: Лазарович (50), Цибульник (66), Трубочкін (90) – Северенчук (19), Ясухіро (63).

Юрій Вишневський з Чапаївки

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер